WebName

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Web design, marketing digital
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Miko Imre, Nr. 8, birou 23-24
E-mail:
office [at] webname.ro
Web:
Telefon:
0746-307.237
0766-489.405
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


WebName (Datacore Solution SRL) a fost fondata in ianuarie 2012, avand sediul principal in Bistrita si un birou operational in Cluj Napoca. Inca de la lansare compania a incercat sa isi consolideze pozitia pe piata romaneasca IT prin servicii web de cea mai buna calitate.

Firma a inceput sa ofere servicii de web hosting, web design si eCommerce pentru piata locala din Bistrita, prin intermediul site-ului aciphosting.ro, urmand ca un an mai tarziu sa dobandeasca un numar semnificant de clienti din intreaga tara odata cu lansarea noului brand, numit NameBox.

In anul 2013, Datacore Solution si-a adaugat in portofoliu o serie de noi servicii precum pachetele SSD, VDS si certificate SSL, devenind primul partener SSL Guru din Romania. Tot in anul 2013 a fost lansat WebName, brand-ul prin intermediul caruia sunt oferite servicii de web design, logo design, eCommerce si alte servicii aditionale.

Cresterea exceptionala din primul an de la infiintare a plasat Datacore Solution pe locul 1 in topul firmelor din Bistrita ce isi desfasoara activitatea in sectorul de servicii informatice, continuand sa isi mentina aceasta crestere si in anul 2013.

In prezent, Datacore Solution detine colaborari cu firme de renume din Bistrita, Cluj Napoca si Bucuresti.

Profil actualizat acum 112 luni