Vital Med Plus

5 stele

o recenzie

Categorie:
Remodelare corporală și masaj
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Bistritei, Nr. 83, Apartament 1/II (In blocul cu farmacia SANANTON)
E-mail:
office [at] vitalmedplus.ro
Web:
Telefon:
0264-540.300
0748-546.606
Orar:
Luni - Vineri: 9.00 - 20.00
 
Sâmbătă: 9.00 - 14.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Prin serviciile oferite încercăm să acoperim nevoile specifice ale fiecărei cliente. In cadrul sedinţei de evaluare iniţială stabilim de comun acord care e scopul urmărit şi metodele potrivite pentru a-l atinge. Apoi pe parcursul tratamentului vom monitoriza progresul şi vom reevalua tratamentul daca e cazul.

Punem la dispoziţia Dumneavoastra mijloace moderne de remodelare corporală (electrostimulare, drenaj limfatic, lifting facial şi corporal precum şi masaj) pentru slăbire, tonifiere, relaxare şi detoxifiere a organismului, într-o atmosfera destinsă, relaxantă care să vă permită evadarea din cotidianul solicitant.

Masajul este bine reprezentat in oferta noastra incluzand: masajul de relaxare, anticelulitic, general, drenaj limfaticl, reflexoterapie.

Ca un semn de apreciere pentru proaspetele mamici care nu îşi mai văd capul de treabă, vă invităm să participaţi la programul mama şi copilul. În cadrul acestui program de masaj atât mama cât şi bebeluşul se pot relaxa fiecare în felul său, în aceeaşi încăpere bucurându-se în egală măsură de beneficiile terapiei prin masaj.

NOUTATE IN CLUJ-NAPOCA- MASAJUL LA BIROU: Stress-ul a devenit o problemă pentru companii, deoarece duce la scăderea eficienţei şi creativităţii angajaţilor şi implicit la scăderea calităţii muncii acestora.
Încercăm să venim în întâmpinarea dorinţei de a vă forma o echipă eficientă şi unită sau de a o consolida pe cea pe care o aveţi deja prin realizarea masajului la sediul dumneavoastră de către terapeuţii noştri, masaj regional de relaxare cervical/spate/ sau masaj general de relaxare, în funcţie de solicitări.

De asemenea, punem la dispoziţie şi varianta de carduri cadou pentru diferite ocazii: aniversări, zile de naştere, evenimente/conferinţe, petreceri pentru viitori miri, relaxare pentru doi. Aceste carduri se pot personaliza in functie de cerintele fiecaruia.

În speranţa că v-am trezit interesul vis-a-vis de serviciile noastre vă stăm la dispoziţie pentru informaţii şi bineînţeles pentru programări.

Profil actualizat acum 125 luni

Servicii recomandate

SALON TRANSILVANIA - cei mai buni frizeri / bărbieri

La noi găsești cei mai buni frizeri și bărbieri din Cluj-Napoca. Sună acum la 0775 156 791 pentru programare. ... citește mai mult ->


Pensiunea Lacul Ştiucii

Pensiunea turistica Lacul Stiucii este situata in localitatea Sacalaia in imediata vecinatate a lacului. Pensiunea Lacul Stiucii este de 3 stele, oferind loc de ... citește mai mult ->
info hub Cluj

Prepino, aplicația ce te ajută să gătești acasă rețete noi, sănătoase și delicioase

Prepino este o aplicație creată de un startup din Cluj-Napoca, ce face gătitul acasă mai simplu, prin unificarea într-o singură platformă a procesului de ... citește mai mult ->


Hotel Armenopolis – o casă armenească de la 1762 a devenit o oază barocă de relaxare pentru turiști, în Gherla

De doi ani, o casă armenească de la 1762 din Gherla (fostul Armenopolis) a devenit o oază barocă de liniște și relaxare pentru turiști. Amplasată în ce ... citește mai mult ->


Tradiții culinare armenești la Pensiunea Lacul Știucii din județul Cluj

Pensiunea Lacul Știucii din județul Cluj este una din puținele locații unde se poate degusta ciorba de hurut cu urechiușe, după o rețetă tradițională ... citește mai mult ->