Vila Parc

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Pensiuni
Adresa:
Cluj-Napoca, Bulevardul 1 Decembrie 1918
E-mail:
contact [at] vila-parc.ro
Web:
Telefon:
0364-411.804
0733-939.064
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Vila Parc este situată pe malul râului Someș, într-o zonă liniștită a orașului, aproape de numeroase obiective turistice importante și puncte de interes. Oferim o deosebită atenție detaliilor și vrem să vă oferim tot confortul, astfel că, la începutul anului 2015, am renovat toate camerele vilei.

La doar câteva minute de mers pe jos de la Vila Parc veți putea ajunge la Sala Polivalentă, Cluj Arena și Parcul Central. Piețele Centrale ale orașului, zona spitalelor și centrele comerciale se află la doar câteva minute de mers cu mașina.

Vă punem la dispoziție 2 camere single, 2 camere matrimoniale, 4 camere twin și o cameră triplă, cu un total de 17 locuri de cazare și 3 paturi suplimentare la cerere. Toate cele 9 camere sunt spațioase și mobilate modern, fiind dotate cu frigider, TV, internet wireless, baie cu cabină de duș, uscător de păr și articole de igienă. Camerele duble dispun și de aer condiționat pentru un confort sporit.

În curtea Vilei Parc, oferim parcarea gratuită și supravegheată video pentru un maximum de 8 mașini. Parcarea este înconjurată, fiind situată chiar în fața vilei.

Profil actualizat acum 61 luni

Noutăți

Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 11 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 17 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...