Înscrie GRATUIT anunțul tău

Universităţi şi facultăţi

Cluj-Napoca, Strada Victor Babeş, Nr. 8, Telefon: 0264-406.845, 0750-774.116

Universitatea de Medicina si Farmacie ' Iuliu Hatieganu' Facultatea de Farmacie. Oferta educationala: Diploma de licenta in farmacie (studii universitare reglementate sectorial, cu durata de 5 ani); Licenta in specializarea Nutritie si Dietetica; Diploma de tehnicieni de farmacie ; Educatie farmaceutica continua etc.

Profil actualizat acum 134 luni detalii

Cluj-Napoca, Calea Mănăştur, Nr. 3-5, Telefon: 0264196384 interior 192

Facultatea de Medicină Veterinară din Cluj-Napoca a stabilit în ultimii ani numeroase relaţii de colaborare şi cooperare cu diferite facultăţi de profil din Europa şi SUA, în cadrul cărora cadrele didactice şi studenţii au beneficiat de mobilităţi, stagii de specializare sau burse, de durată variabilă. Facultatea noastră este membră a Asociaţiei Facultăţilor de Medicină Veterinară din Europa, organism european cu rol de evaluare şi acreditare europeană.

Profil actualizat acum 134 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada General Traian Moşoiu, Nr. 71, Telefon: 0264-431.505

Departamentul de Jurnalism al Facultătii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicării, Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca. Jurnalistica. SECTII: Licenţă în Jurnalism, linia română. Jurnalism ID; Învăţământul deschis la distanţă (ID), Jurnalism sectia maghiara; Licentă în Jurnalism, linia engleză, program de zi. Programe de masterat: comunicare mediatică , Management Media, si Jurnalism Sportiv.

Profil actualizat acum 134 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Iuliu Maniu, Nr. 5, Telefon: 0264-430.688

Facultatea de Teologie Romano-Catolică din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai îşi propune să formeze intelectuali cu o înaltă pregătire teologică şi ţinută morală corespunzătoare, capabili să răspundă întrebărilor existenţiale ale omului modern. Absolvenţii acestei facultăţi, ca profesori de religie şi/sau ai altor discipline, desfăşurându-şi activitatea în instituţii ale bisericii sau civile, vor participa la promovarea valorilor creştine în societatea de astăz...

Profil actualizat acum 136 luni detalii