Trustul CRE

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Agenții imobiliare
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Nicolae Tonitza, Nr. 2A
E-mail:
office [at] cre.ro
Web:
Telefon:
0264-276.656
0264-276.687
Fax:
0264-276.657
Orar:
Luni - Vineri: 9.00 - 18.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Dezvoltator imobiliar cu o experienta de 7 ani pe segmentul proiectelor rezidentiale de lux, Trustul CRE s-a impus pe piata clujeana prin modalitatea diferita de a investi si a administra o proprietate. Activitatea acestei companii a demarat in forta in 2004 propunand clientilor Un alt stil de viață: cartiere elegante, cu aspect unitar, atentie la detalii, materiale si finisaje premium si servicii de cea mai buna calitate. Idealul a rămâne neschimbat, iar Trustul CRE cuprinde astăzi companii ce asigură o soluţie completă în real estate: investiții imobiliare – case şi vile cu apartamente, managementul dezvoltarilor imobiliare si consultanță imobiliară, inclusiv personalizarea si amenajarea locuintelor prin intermediul firmelor partenere, incluse in grupul din care face parte.

Cartierele ce poarta semnatura Trustului CRE, Dora Park şi Bella Park, sunt proiecte rezidenţiale reper in Cluj-Napoca, depasind stadiu de ansamblu imobiliar si devenind adevarate comunitati.

Fie că este vorba de case sau vile de apartamente, Trustul CRE livreaza produse adaptate nevoilor clientilor.

Datorită experienței acumulate şi încrederii conferite de succesul înregistrat de proiectele rezidențiale dezvoltate, Trustul CRE continuă să ne îndeplineasca promisiunile asumate prin completarea cartierului rezidenţial de lux Bella Park cu încă 40 de unităţi locative - case si apartamente.

Profil actualizat acum 122 luni

Noutăți

Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 12 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 18 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...