TERRA STRUCTURES

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Dezvoltatori imobiliari
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Inului, Nr. 2-5, Bloc corp 2, Apartament 2 (in spate la Kaufland Marasti)
E-mail:
office [at] grupterra.com
Web:
Telefon:
0731-099.337
Orar:
Luni - Duminică: 9.00 - 17.30
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Grupul nostru de firme s-a remarcat inca de la aparitia pe piata clujeana a dezvoltarilor imobiliare prin proiectele dezvoltate (Terra Floresti, Terra Gardens) prin originalitatea proiectelor, profesionalismul implementarii conceptelor, prin rigurozitate si seriozitate.

Activitatea companiei este concentrată pe punerea în practică a proiectului în derulare: Terra Gardens - www.terragardens.ro şi anume lucrări de infrastructura: reţele de canalizare, apă, gaz, electricitate, fibră optică / cablu, telefon. Toate aceste utilităţi sunt subterane, pentru a se evita astfel dezordinea creată de cablurile electrice, TV, de telefon, dar şi pentru a le proteja totodată de schimbările climatice.

Pe lângă lucrările de infrastructură, TERRA STRUCTURES s-a implicat şi în construcţia şi amenajarea caselor din interiorul cartierelor.

În zilele noastre, procesul construirii unei case este extrem de anevoios. Viitorul proprietar trebuie să se preocupe de multe lucruri pană să înceapă construirea casei dorite, de la a obţine toate aprobările necesare care de obicei presupun un timp lung, la a găsi accesul cel mai apropiat la utilităţi şi cât l-ar costa să-şi aducă utilităţile cât mai aproape de casă. Cumpărarea unei proprietăţi în cartierul Terra Floresti - www.terraprogressio.com sau Terra Gardens - www.terragardens.ro îi scuteşte pe proprietari de toate aceste griji, pentru că TERRA STRUCTURES s-a ocupat deja de toate acestea pentru ei.

Profil actualizat acum 65 luni