Technova Invest

5 stele

o recenzie

Categorie:
Instalații termice și sanitare
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Berăriei, Nr. 6A (langa Centrul Comercial Platinia)
E-mail:
info [at] technova.ro
Web:
Telefon:
0264-597.360
Fax:
0264-597.360
Orar:
Luni - Vineri: 8.30 - 17.30
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


In cei peste 20 de ani de activitate in domeniul importului si comercializarii de echipamente pentru instalatii termice si sanitare, compania noastra a reusit sa adune in portofoliu parteneri europeni certificati si produse inovative ce inglobeaza tehnologii performante, de ultima generatie. Clientii nostri au garantia unui parteneriat de incredere pe termen lung, echipele noastre tehnice depunand toate eforturile pentru ca solutiile recomandate sa fie perfect adaptate proiectelor si cerintelor individuale. Preocuparea noastra majora consta in a intelege nevoile clientilor nostri la fiecare etapa a colaborarii, oferindu-le consultanta tehnica de specialitate si echipamente optime din punct de vedere al costurilor de investitie, consum si intretinere.

SISTEME COMPLETE DIN CUPRU

Compania noastra detine o cota de piata de peste 40%, fiind unul dintre principalii distribuitori romani de sisteme complete din cupru: teava cupru si fitinguri pentru instalatii termice si sanitare, import Italia si Germania.

CAZANE, CENTRALE TERMICE, BOILERE

Aceasta este una dintre gamele noastre de produse cele mai extinse pentru a oferi solutii tehnice viabile si eficiente intr-o piata in continua dezvoltare, cu necesitati variate si cerinte personalizate proiectelor.

INCALZIRE IN PARDOSEALA

Sistemele integrate de incalzire in pardoseala oferite de compania noastra se recomanda prin functionare ireprosabila si consum scazut de energie pentru a mentine temperaturile de confort.

SOLUTII COMPLETE DE INCALZIRE SI VENTILATIE

Solutii de pionierat complexe si inovatoare care permit integrarea functionarii unitatilor de incalzire si ventilatie si controlul functionarii acestora cu ajutorul unui singur sistem de comanda.

ECHIPAMENTE SANITARE

Tehnologia germana revolutionara incorporata, cu traditie de peste 115 ani, reprezinta garantia care ne recomanda pe piata de instalatii sanitare: sifoane, rigole, coturi si racorduri, module pentru montaj ingropat.

Profil actualizat acum 15 luni

Noutăți

Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 11 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 17 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...