Squad Store

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Poligon tir, airsoft, paintball
Adresa:
Floreşti, Strada Avram Iancu, Nr. 492-500 (in spate la VIVO! Cluj, in buncar)
E-mail:
contact [at] squadstore.ro
Web:
Telefon:
0771-676.134
0745-171.170
Orar:
Luni - Vineri: 10.00 - 20.00
 
Sâmbătă - Duminică: 10.00 - 20.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Locatie: Poligonul de tragere Squad Store Sporting se afla in parcarea din spatele centrului comercial VIVO! Cluj-Napoca.

Dotari: Amenajat inr-un buncar recreativ, Squad Store Sporting pune la dispozitie un poligon poligon de tragere atat pentru arme de foc (letale), cat si cu arme neletale, cu aer comprimat & airsoft, fiind unul dintre cele mai mari și mai bine dotate poligoane de tir din judetul Cluj. Daca preferi armele scurte, vei gasi aici 4 linii de tragere de 25 de metri lungime, iar daca armele lungi ti se par mai provocatoare, exista si 4 linii de tragere de 50 de metri dedicate acestora. Este mai exact singurul poligon din oras cu 4 linii de tragere de 25 de metri dedicate armelor scurte, si 4 linii de tragere de 50 de metri, pentru arme lungi.

Instructori: Echipa noastra de experti include instructori cu experienta militara si va sta la dispozitie pentru a garanta siguranta si eficienta maxima in tragerile pentru divertisment sau cursuri. Ei va vor ghida pas cu pas in operarea armelor letale in poligon.

Va asteptam la poligonul de tir Squad Store Sporting!

Magazin de arme airsoft AIRSOFT in Cluj, atat in magazin propriu cat si online pe www.squadstore.ro - Consultanta in achizitie de pistoale airsoft, mitraliera de companie cu bile, arme automate airsoft si acessorii.

Produsele cumparate din magazinul nostru pot fi reglate si testate in poligonul de tir din locatia magazinului.

Organizam petreceri cu concursuri de tir in cadrul poligonului de airsoft. Avem si poligon de arme reale (25m si 50m).

Profil actualizat acum 54 luni