Cluj-Napoca, Strada Corneliu Coposu, Nr. 18a, Telefon: 0742-922.145

Polish profesional faruri/polimerizare faruri pentru orice tip de masina indiferent de condiția lor (îngălbenire sau matuire). Preț intre 100-200 lei în funcție de mărime și starea lor (1 - 2 ore max). Efectuam polish auto in mai multe etape cu scule profesionale (milwaukee, rupes) pe orice tip de masina. Dupa polisare in functie de cerințele clientului se pot aplica diferite protecții (ceramice, ceara) pt ca rezultatul mult dorit sa fie copleșitor. Efec...

Profil actualizat acum 17 luni detalii

Cluj-Napoca, Telefon: 0364-911

CleverWash e o soluție dedicata spălătoriilor auto.

Din aplicația mobilă șoferii isi pot face programare la diverse spalatorii auto evitând astfel timpul pierdut la coadă, iar cu ajutorul interfeței web de administrare spălătoriile pot confirma instant programările și își pot monitoriza întreaga activitate.

Profil actualizat acum 66 luni detalii
5 stele

2 recenzii

Cluj-Napoca, Strada Fabricii de Zahar, Nr. 44, Telefon: 0264-462.375

Infiintata in anul 2000, Bepa Import-export S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Cluj-Napoca, judetul Cluj.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de spalatorie auto - interior, exterior, tapiterie, geam, portbagaj, lustruit caroserie. Compania are un efectiv de 4 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania.

Profil actualizat acum 115 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Traian, Nr. 7, Telefon: 0740-026.970

Va asteptam cu 6 locuri interior-exterior si spalatori auto cu experienta.

In timp ce noi ne ocupam de masina dumneavoastra, puteti savura o cafea in cele mai bune conditii citind presa locala sau centrala, navigand pe internet (wireless gratuit), vizionand un film sau un meci de fotbal.

Cafeneaua noastra va pune la dispozitie spatiu atat pentru nefumatori cat si pentru fumatori.

Profil actualizat acum 127 luni detalii