Slim&Beauty Center

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Remodelare corporală și masaj
Adresa:
Floreşti, Strada Somesului, Nr. 21A (langa Stadion si Profi de pe Str. Somesului)
E-mail:
contact [at] salonfloresti.ro
Web:
Telefon:
0745-884.255
Orar:
Luni - Vineri: 10.00 - 20.30
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Slim&Beauty Center este primul centru de estetica si sanatate din Floresti dotat cu aparatura la cel mai inalt nivel si cuprinzand o gama foarte variata de servici de infrumusetare, terapeutice si de relaxare, cu adresabilitate atat doamenelor cat si domnilor.

Printre serviciile oferite va recomandam remodelare corporala, masaj manual de relaxare, anticelulitic si terapeutic, drenaj limfatic, reflexoterapie, epilare definitiva si diverse tratamente faciale si corporale cu E-light, tratam fragilitatea capilara, petele pigmentare, tratament antiimbatranire, tratament pentru petele pigmentare, unghii tehnice, tatuaj cosmetic, microdermabraziune, extensii gene, coafor si frizerie, cosmetica si make-up.

Practicam preturi accesibile si servicii de cea mai buna calitate.

Va asteptam intr-o ambianta placuta si relaxanta la noul nostru sediu din Floresti situat langa magazinul Profi de pe strada Somesului.

Profil actualizat acum 64 luniDau in chirie apartament absolut nou, 2 camere, in Gheorgheni

Persoana fizica, dau in chirie apartament absolut nou, 2 camere, in Gheorgheni, in blocurile de deasupra Kaufland si Lidl, la 5 minute de Iulius Mall si FSEGA, cu vedere spre Parcul Sportiv Gheorgeni, dotat si mobilat ultramodern, pentru pretențioși ... detalii ->