SIMACEK Gardening

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Amenajare interioară şi exterioară
Adresa:
Cluj-Napoca, Calea Dorobanţilor, Nr. 14-16, Apartament 209 (Cluj City Center)
E-mail:
office [at] simacek.ro
Web:
Telefon:
0264-402.780
Fax:
0264-402.781
Orar:
Luni - Vineri: 8.30 - 17.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


SIMACEK Gardening e membru al grupului austriac SIMACEK Facility Management Grup şi fondatorul Asociaţiei Constructorilor de Acoperişuri Verzi din România.

Serviciile oferite de către compania noastră sunt: proiectarea, amenajarea şi întreţinerea spaţiilor verzi, amenajarea acxoperişurilor şi pereţilor verzi şi amenajări interioare.

Totul începe cu un plan bun - Înainte de a prinde viaţă, viitorul spaţiu verde este conturat virtual, pentru a avea certitudinea că fiecare amănunt este bine pus la punct.

Amenajarea spaţiilor verzi - Crearea unui spaţiu verde înseamnă mai mult decât plantări. Pentru ca noul colţ de natură să aibă un aspect plăcut şi integrat în mediul în care se află, SIMACEK realizează o serie de lucrări de amenajare, care să dea coeremţă spaţiului şi să creioneze un ambient care să bucure simţurile.

Lucrări de întreţinere - Grădinăritul poate lua mult timp şi efort. Aceste lucrări, lăsate în grija echipelor SIMACEK, vor face, ca parcul, terasa sau grădina dvs. să arate impecabil, indiferent de anotimp şi de capriciile vremii.

Acoperişuri verzi - SIMACEK aduce natura chiar şi în mijlocul oraşelor aglomerate, transformând acoperişurile în adevărate grădini urbane.

Amenajări interioare - Plantele dau viaţă chiar şi interiorului unei case sau al unui birou, indiferent de dimensiuni. SIMACEK are soluţia atunci când vine vorba de a aduce unui spaţiu închis un element de culoare, care este în acelaşi timp o sursă de confort şi sănătate.

Profil actualizat acum 112 luni

Noutăți

MadeInCluj.ro, prima platformă online care aduce laolaltă micii producători din Cluj

A fost lansată MadeInCluj.ro, prima platformă online care își dorește să reunească sub aceeași umbrelă întreaga comunitate a producătorilor din Cluj. ... citește mai mult ->


Afaceri din Cluj care fac livrare la domiciliu în timpul COVID-19

Am făcut o listă (sugestiile voastre sunt mai mult decât binevenite) cu afacerile din Cluj-Napoca care fac livrări și-n perioada asta incertă, guvernată ... citește mai mult ->


Skale Web - Web Hosting Ultra Rapid

Skale Web imbina cele mai noi configuratii hardware dotate cu noile procesoare Intel Gold si stocare pe SSD PRO cu cele mai avansate softuri pentru web hosting: ... citește mai mult ->

Cum creez un site web in WordPress? – pas cu pas
acum 1 lună

Cautati sa creati sau sa detineti un site web? Pornirea unui site web poate fi un gand inspaimantato ...

Domeniu .RO gratuit la orice pachet nou de hosting
acum 1 lună

Skale Web iti ofera un domeniu .RO gratuit pe primul an pentru orice pachet nou de hosting comandat, ...


Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 9 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 15 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...


Peste 150 mașini de închiriat în Cluj. Prețuri mici, începând de la numai 9 euro / zi și cu absolut toate taxele incluse, inclusiv TVA.

321 Rent a Car Cluj

Alege 321 rent a car Cluj, simplu, rapid si ieftin! Pret Afisat = Pret FINAL, Nu avem Taxe Ascunse - Plata la sosire, iar garantia 100 euro CASH sau CARD. Al ... citește mai mult ->