Scoala de soferi Cabriolet

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Şcoli de şoferi
Adresa:
Turda, Strada Gheorghe Lazar, Nr. 2-4 (Turda, in spatele pietei Agroalimentare)
E-mail:
cabriolet [at] turda.ro
Web:
Telefon:
0264-314.136
Fax:
0264-314.136
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter

CABRIOLET S.R.L. a fost infiintata in luna mai a anului 1993, astazi fiind recunoscuta ca scoala de conducere auto cu traditie in Turda si in judetul Cluj. Dupa 13 ani de functionare peste 15.000 de conducatori auto datoreaza obtinerea permisului de conducere-auto, colaborarii cu S.C. CABRIOLET S.R.L, procentul de promovabilitate situand firma pe primele pozitii la nivel national.

Din septembrie 2003 functioneaza, sub marca deja consacrata ,,CABRIOLET”, Centrul de pregatire si perfectionare a personalului din domeniul transporturilor rutiere, autorizat de Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, impunandu-se ca o autoritate cu angajament in formarea profesionala a personalului cu atributii in domeniul sigurantei circulatiei rutiere.

Standardul calitatii activitatilor sus-mentionate este asigurat de catre specialisti in domeniu, acestia fiind in majoritate absolventi de invatamant superior, detinatori ai unor atestate/certificate care le confera posibilitatea sa organizeze si sa conduca intregul proces de pregatire si perfectionare, atat in cadrul Centrului de pregatire si perfectionare si a scolii de conducere-auto, cat si in domeniul activitatilor conexe.

Profil actualizat acum 5 luni