Scoala de Dans Latin Beat

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Dans
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Somesului, Nr. 5 (Intrarea se face prin gangul de langa Taste of Asia. Este vizavi de fosta fabrica Flacara.)
E-mail:
contact [at] latinbeat.ro
Web:
Telefon:
0765-521.527
Orar:
Luni - Vineri: 16.30 - 22.30
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Echipa noastră este compusă din tineri entuziaști, fani ai dansurilor latino și nu numai.

Ceea ce ne caracterizează și ne face să fim o echipă este pasiunea pentru dans, dăruirea și împărtășirea acestei pasiuni cu toți cei care doresc să se inițieze sau să se perfecționeze în acest domeniu. Mulți dintre cei care au învățat să danseze cu noi au rămas lângă noi atât datorită dansului cât și datorită atmosferei relaxante, a firii noastre vesele, un alt lucru pe care îl avem în comun, precum și datorită faptului că întotdeauna ne-a păsat de Omul din fiecare cursant. Fiecare a fost și va fi tratat în funcție de dorințe și posibilități, ca individ unic.

Pentru noi dansul înseamnă mai mult decât pași sau stiluri de dans; înseamnă voie bună, înseamnă prietenie, înseamnă unicitate și totodată echipă.

Profil actualizat acum 45 luni

Noutăți

Pensiunea Lacul Ştiucii

Pensiunea turistica Lacul Stiucii este situata in localitatea Sacalaia in imediata vecinatate a lacului. Pensiunea Lacul Stiucii este de 3 stele, oferind loc de ... citește mai mult ->