SARA Social Events

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Organizare de evenimente
Adresa:
Cluj-Napoca, Calea Turzii, Nr. 295
E-mail:
andreea [at] comsis.ro
Web:
Telefon:
0264-480.010
0723-264.456
Fax:
0264-598.718
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


SARA Social Events reprezintă succesul evenimentelor dumneavoastră!

Amplasată într-o locaţie deosebită, în cel mai înalt punct al Dealului Feleac, pe Calea Turzii nr. 295, având accesul prin livada Palocsay, SARA SOCIAL EVENTS reprezinta locul perfect pentru organizarea evenimentelor dumneavoastră!

Sara Social Events dispune de o SALA DE EVENIMENTE cu o capacitate de 280 locuri cu mese dreptunghiulare sau 240 locuri cu mese rotunde. Sala este destinată tuturor tipurilor de evenimente: mese festive, nunţi, banchete, microrevelioane, petreceri de firmă etc., fiind dotată cu climă şi ventilaţie, precum şi cu o staţie de sonorizare proprie de ultimă generaţie.

SALA DE CONFERINŢE SARA reprezintă soluţia dumneavoastră pentru întâlnirile de afaceri, conferinţe, congrese, teambuilding-uri etc. Centrul a fost inaugurat în anul 2008, fiind cel mai mare centru de conferinţe din Cluj Napoca, având o capacitate de 300 locuri în aranjament TEATRU şi fiind dotată cu echipamente tehnice de ultimă generaţie.

În funcţie de tipul evenimentului dorit, punem la dispoziţia dumneavoastră, sala de evenimente, pentru pauzele de cafea sau bufet, avand avantajul că cele două încăperi se află în aceeaşi clădire.

Profil actualizat acum 121 luni

Noutăți

Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 12 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 18 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...