Royal School in Transylvania

0 stele

nicio recenzie

  • Sursă imagine: Susana Rusu

Categorie:
Școli
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Henri Barbusse, Nr. 44-46 (în clădirea Cluj Business Center)
E-mail:
contact [at] royalschool.ro
Web:
Telefon:
0364-805.802
0761-099.921
Fax:
0364-805.803
Orar:
Luni - Vineri: 8.30 - 16.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter

Royal School in Transylvania este cea mai nouă școală internațională din Cluj-Napoca, cu predare după curriculumul național al Angliei, candidată COBIS (Council of British International Schools) și acreditată de Ministerul Educației. Școala a fost creată sub egida fundaţiei non-profit School for Europe şi născută din dorinţa de a oferi o alternativă valoroasă pe piaţă, una care să vină în sprijinul comunităţii.

Royal School in Transylvania este o școală transparentă, cu o formă inedită de guvernare. O echipă de profesori români și britanici, cu experiență, asigură o educație pentru viață, centrată pe aptitudinile și potențialul fiecărui copil.

Școala se află în clădirea Cluj Business Center, unde au fost amenajate săli de clasă moderne, pentru copii cu vârste cuprinse între 4 - 14 ani. Dotările școlii includ: o sală multifuncţională, cabinet medical, cantină, sală de sport, vestiare şi loc de joacă.

Taxa școlară include tot: manualele, uniforma, prânzul și două gustări. Copiii se pot înscrie pe tot parcursul anului școlar.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați site-ul școlii: www.royalschool.ro, unde aveți opțiunea de a programa un tur și de a înscrie copiii la o zi gratuită alături de Royal School.

Profil actualizat acum 43 luni