Royal Gala Ballroom and Events

5 stele

o recenzie

Categorie:
Restaurante
Adresa:
Feleacu
E-mail:
royalgalaballroom [at] gmail.com
Web:
Telefon:
0756-406.881
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Royal Gala Ballroom and Events, un concept nou in Cluj-Napoca, este creat ca fiind un centru ce acopera posibilitatea realizarii unor evenimente de neuitat.

Avand o locatie deosebita si o priveliste de neegalat, centrul este situat in mijlocul naturii, departe de agitatia orasului,fiind locul ideal pentru organizarea unor evenimente perfecte. Fie ca va doriti o nunta de vis, un eveniment dedicat companiei, un banchet de absolvire, o aniversare sau o festivitate speciala cu care sa va impresionati clientii, Royal Gala Ballroom and Events va este alaturi si va ofera servicii perfect adaptabile tipului de eveniment dorit.

Cu o capacitate intre 200 si 500 locuri, Royal Gala Ballroom and Events dispune de parcare precum si superbe spatii verzi amenajate ce creaza o ambianta placuta, putand profita din plin de natura ce va inconjoara.

Va asteptam sa petreceti clipe fumoase alaturi de noi si impreuna sa facem din fiecare eveniment o amintire de neuitat in locatia noastra.

Profil actualizat acum 122 luni

Noutăți

Târgul Satului, 1-4 octombrie 2020, Parcul Etnografic Romulus Vuia, Cluj-Napoca

La inițiativa mai multor organizații dedicate promovării artiștilor locali și a produselor locale, organizăm "Târgul Satului" eveniment ce ne dorim să f ... citește mai mult ->