Rocket Space Studios

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Producție media
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Timotei Cipariu, Nr. 3
E-mail:
contact [at] rocketspace.club
Web:
Telefon:
0790-573.809
Orar:
Luni - Vineri: 9.00 - 22.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Rocket Space este spațiul dedicat celor care doresc să facă parte dintr-o comunitate de artiști. Pornind de la sloganul ‘’Create, Connect, Collaborate’’, scopul acestui spațiu este de a oferi creatorilor de conținut locul perfect pentru a crea, sprijini și promova ideile creative.

Rocket Space este format dintr-un studio foto/ video, un spațiu de co-working, dar și o grădină interioară. Spațiile sunt proiectate pentru ședințe foto, vlog-uri, interviuri, videoclipuri muzicale, întâlniri, meeting-uri, podcast-uri, workshop-uri, evenimente, campanii de promovare și alte idei creative.

Studio-ul este compus din 4 încăperi: Meeting Room, Lounge Room, Studio Room & Kitchen (o bucătărie pregătită inclusiv pentru gătit sau filmări). Decorul fiecărei camere este diferit și flexibil, adaptabil în funcție de preferințe. Studio-ul se poate închiria pe oră sau pe baza unui abonament lunar care include diferite beneficii personalizate.

Spațiul de co-working este disponibil comunității și oferă o atmosferă relaxantă de lucru. Este echipat cu toate materialele necesare confortului și inspirației. Membrii pot alege să lucreze individual sau împreună cu alte persoane din comunitate. O altă opțiune este de a lucra din grădina interioară, fiind înconjurați de un aer liniștit și privat. Accesul poate fi realizat atât pe baza intrării zilnice, cât și al unui abonament lunar. Abonamentul permite inclusiv folosirea studio-ului, pentru punerea în practică a proiectelor.

Persoanele care lucrează de acasă și își doresc un spațiu de lucru mai productiv, pot programa întâlniri cu clienții sau cu echipa de lucru.

În realizarea proiectelor, Rocket Space vine în sprijin cu fotografi, videografi, echipamente foto-video, lumini, diferite setup-uri și materiale pentru a-ti personaliza proiectul, un personal prietenos și o cafea proaspătă.

Profil actualizat acum 13 luni


Servicii recomandate

Transilvania Cleaning

Servicii curatenie profesională (hale industriale, instituții, birouri, dupa constructor). ... citește mai mult ->


Instalatii Electrice Profesionale

Firma de instalatii electrice. Executam lucrari de instalatii electrice, modificari si reparatii electrice in Cluj-Napoca si judetul Cluj: - instalatii elect ... citește mai mult ->


Pensiunea Lacul Ştiucii

Pensiunea turistica Lacul Stiucii este situata in localitatea Sacalaia in imediata vecinatate a lacului. Pensiunea Lacul Stiucii este de 3 stele, oferind loc de ... citește mai mult ->
Noutăți

Tradiții culinare armenești la Pensiunea Lacul Știucii din județul Cluj

Pensiunea Lacul Știucii din județul Cluj este una din puținele locații unde se poate degusta ciorba de hurut cu urechiușe, după o rețetă tradițională ... citește mai mult ->