Rocket Space Studios

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Producție media
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Timotei Cipariu, Nr. 3
E-mail:
contact [at] rocketspace.club
Web:
Telefon:
0790-573.809
Orar:
Luni - Vineri: 9.00 - 22.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Rocket Space este spațiul dedicat celor care doresc să facă parte dintr-o comunitate de artiști. Pornind de la sloganul ‘’Create, Connect, Collaborate’’, scopul acestui spațiu este de a oferi creatorilor de conținut locul perfect pentru a crea, sprijini și promova ideile creative.

Rocket Space este format dintr-un studio foto/ video, un spațiu de co-working, dar și o grădină interioară. Spațiile sunt proiectate pentru ședințe foto, vlog-uri, interviuri, videoclipuri muzicale, întâlniri, meeting-uri, podcast-uri, workshop-uri, evenimente, campanii de promovare și alte idei creative.

Studio-ul este compus din 4 încăperi: Meeting Room, Lounge Room, Studio Room & Kitchen (o bucătărie pregătită inclusiv pentru gătit sau filmări). Decorul fiecărei camere este diferit și flexibil, adaptabil în funcție de preferințe. Studio-ul se poate închiria pe oră sau pe baza unui abonament lunar care include diferite beneficii personalizate.

Spațiul de co-working este disponibil comunității și oferă o atmosferă relaxantă de lucru. Este echipat cu toate materialele necesare confortului și inspirației. Membrii pot alege să lucreze individual sau împreună cu alte persoane din comunitate. O altă opțiune este de a lucra din grădina interioară, fiind înconjurați de un aer liniștit și privat. Accesul poate fi realizat atât pe baza intrării zilnice, cât și al unui abonament lunar. Abonamentul permite inclusiv folosirea studio-ului, pentru punerea în practică a proiectelor.

Persoanele care lucrează de acasă și își doresc un spațiu de lucru mai productiv, pot programa întâlniri cu clienții sau cu echipa de lucru.

În realizarea proiectelor, Rocket Space vine în sprijin cu fotografi, videografi, echipamente foto-video, lumini, diferite setup-uri și materiale pentru a-ti personaliza proiectul, un personal prietenos și o cafea proaspătă.

Profil actualizat acum 7 luniAGENȚIA Cluj | Marketplace
Noutăți

Clujenii aleg în ce metropolă vor să trăiască

Clujenii aleg în ce metropolă vor să trăiască. Obiectivele și proiectele Clujului pe termen lung pot fi acum prioritizate online de către cetățeni. ... citește mai mult ->Servicii recomandate

CRISTIAN TUR - Inchirieri autocare, microbuze, transport persoane Cluj

Inchirieri autocare in Cluj-Napoca, Inchirieri microbuze in Cluj-Napoca, Transport persoane Cluj, Firma transport persoane Cluj, Transport persoane intern si in ... citește mai mult ->AGENȚIA Cluj | Știri

Turiștii sunt așteptați să exploreze Valea Hârtibaciului din județul Sibiu într-un mod inedit: cu mocănița

Începând cu data de 3 aprilie 2021, turiștii sunt așteptați să exploreze Valea Hârtibaciului din județul Sibiu într-un mod inedit: cu mocănița. Durat ... citește mai mult ->


Zboruri spre Lisabona și Dublin de pe aeroportul din Cluj, operate de o nouă companie aeriană

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj a anunțat lansarea zborurilor regulate către Lisabona (Portugalia), destinație operată în premieră pe Aeroportu ... citește mai mult ->