Înscrie GRATUIT anunțul tău

Rent a car, închirieri auto

Rent a car, închirieri auto Cluj

Cluj-Napoca, Strada Traian Vuia, Nr. 222, Telefon: 0755-590.580

Airportcar Rent a Car Cluj ofera servicii de Rent a car Cluj si transferuri cu sofer direct din Aeroportul Cluj la preturi incepand cu 12 euro/zi. Pentru inchirieri auto ne poti suna la 0755590580 .

Profil actualizat acum 10 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Trotușului, Nr. 1, Telefon: 0743-526.653

Alege 321 rent a car Cluj, simplu, rapid si ieftin! Pret Afisat = Pret FINAL, Nu avem Taxe Ascunse - Plata la sosire, iar garantia 100 euro CASH sau CARD. Alege acum una din cele peste 150 masini de inchiriat Cluj si bucura-te de vacanta ta in Romania. Preturi mici, incepand de la numai 9 euro / zi si cu absolut toate taxele incluse, inclusiv TVA. Rent a car Cluj Dacia Logan 2018 de la numai 12 euro / zi, Rent a car Cluj cutie automata de la numai 14...

Profil actualizat acum 5 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Aiudului, Nr. 3B, Telefon: 0751-869.175

CarClass este o echipă dinamică şi profesionistă care vă oferă soluţia optimă pentru a vă deplasa independent şi cu clasă oriunde şi oricând: o gamă variată de maşini sigure, rapide, confortabile şi foarte bine echipate, disponibile 24/7, fără limită de kilometraj şi la cele mai bune preţuri din oraş. Parcul nostru include automobile de categorii şi mărimi diferite care se adresează atât oamenilor de afaceri, cât si turistilor sau familiilor.

Profil actualizat acum 10 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Strada Elicei, Nr. 7, Telefon: 0751-042.657, 0784-419.844

Inchirieri masini diesel si benzina, cutie manuala sau automata, cu preturi incepand de la 12 euro/zi, in stare foarte buna tehnica, garantam funcționalitatea normala a mașinilor, oferim asistenta tehnica 24h gratuit pe teritoriul RO, fara alte costuri suplimentare, pentru perioade mai lungi de 21 zile nu se percepe garanție.

Profil actualizat acum 1 lună detalii

Cluj-Napoca, Strada Ploiesti, Nr. 17-19, Telefon: 0747-725.134

RINO Rent a car va ofera servicii profesionale de inchirieri auto la preturi mici in judetul Cluj, Mures precum si in Aeroportul International Cluj-Napoca si Aeroportul International Transilvania Targu-Mures. Predarea si preluarea este gratuita pe raza orasului Cluj-Napoca si Targu-Mures cat si pe aeroporturile din cele doua orase. RINO Rent a car este solutia optima pentru cei care isi doresc inchirieri auto pe termen scurt, ori pe termen mediu sau lung.

Profil actualizat acum 2 luni detalii

Cluj-Napoca, Telefon: 0742-888.891

Servicii inchirieri auto Cluj sau Targu Mures pentru o calatorie de afaceri sau personala. In fata casei sau la aeroport, masina va asteapta la ora dorita. La Alinis – rent a car Cluj - Napoca puteti alege cu ce doriti sa fiti asteptat. Parcul propriu Alinis cuprinde masini de inchiriat in Cluj, moderne, cu diverse dotari sau optiuni. In perfecta stare de functionare, ingrijite, asigurate si cu reviziile tehnice la zi, masinile asteapta sa porneasca la drum in compania dvs.

Profil actualizat acum 2 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Inau, Nr. 29B, Telefon: 0749-151.028

Ai avut un accident si esti partea pagubita? BENEFICIEZI DE MASINA DE INLOCUIRE GRATUIT! - fara costuri si depozite ascunse. - oriunde in tara - km nelimitati pe teritoriul Romaniei Odata cu modificarea legii RCA in Decembrie 2016, partea pagubita intr-un accident auto beneficiaza de masina de inlocuire pe perioada cat masina sa se afla in service pentru reparatii. Masina la schimb va fi similara cu masina detinuta (implicata in a...

Profil actualizat acum 3 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Traian Vuia, Nr. 208, Telefon: 073020032

Inchirieri auto/Rent A Car in Cluj-Napoca la cele mai avantajoase preturi, de la 9E/zi.

Profil actualizat acum 5 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Strada Fagului, Nr. 76, Telefon: 0752-012.012

PHP Rent a car este numarul 1 in Cluj Napoca la inchirieri auto. Cu o experienta indelungata in domeniul inchirierilor de masini va oferim servicii rent a car complete - inchirieri auto de cea mai inalta calitate si la cele mai avantajoase preturi de pe piata (preturi incepand de la 12 euro).

Profil actualizat acum 5 luni detalii

Cluj-Napoca, Telefon: 0754-263.685

Într-o cultură concurențială în continuă creștere a pieței de rent a car s-a configurat rolul esențial pentru crearea unui motor de căutare, care conectează clienții cu firmele de închirieri auto de încredere – din România. Cu o echipa cu experiență de peste 10 ani în domeniul rent a car, TopCarRentals.ro adună cei mai de încredere furnizori auto din țară, verificați pe baza experiențelor clienților, pentru cele mai bune oferte cu toate costurile la vede...

Profil actualizat acum 5 luni detalii