Cluj-Napoca, Strada Azuga, Nr. 9, Apartament 20, Telefon: 0721-804.424

Asociaţia creştin ortodoxa "Sfânta Teodora de la Sihla" reprezintă o asociaţie particulară non-profit care are ca scop promovarea valorilor creştin ortodoxe şi apărarea vieţii inţelese ca un dar de la Dumnezeu.

Profil actualizat acum 144 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Strada Zambilei, Nr. 7, Telefon: 0264-441.971

Misiunea Fundaţiei Creştine Diakonia este întărirea simţului de răspundere individual şi comunitar - pe baza unui sistem de valori creştin -, formarea de opinii, dezvoltarea unor aptitudini psihice-fizice-intelectuale, ocrotirea vieţii, ajutoarea bolnavilor şi a celor cu probleme sociale.

Profil actualizat acum 144 luni detalii

Cluj-Napoca, Calea Moţilor, Nr. 26, Telefon: 0758-677.259

Asociaţia Tineretului Român Unit (ASTRU) - formă de Acţiune Catolică. Acţiunea Catolică este o asociaţie de laici care se angajează la realizarea scopului apostolic general al Bisericii, în mod liber, în formă comunitară şi organică şi în directă colaborare cu ierarhia Biserica. [Apostolicam Actuositatem 20] Obiectivul Acţiunii Catolice este esenţialmente religios vizând apostolatul; cuprinde evanghelizarea, sfinţirea oamenilor şi formarea cr...

Profil actualizat acum 145 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Bogdan Petriceicu Haşdeu, Nr. 45

Scopul asociaţiei constă în propovăduirea credinţei şi a spiritualităţii creştin-ortodoxe în rândul tinerilor, cu precădere în mediul universitar şi implicarea în rândul Bisericii, apărarea drepturilor tinerilor şi conştientizarea îndatoririlor pe care aceştia le au faţă de Biserică, neam şi familie.

Profil actualizat acum 155 luni detalii