Regina Maria - Policlinica Muzeului

0 stele

nicio recenzie

  • Sursă imagine: Policlinica Muzeului

  • Sursă imagine: Policlinica Muzeului

  • Sursă imagine: Policlinica Muzeului

Categorie:
Policlinici şi cabinete
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Sextil Pușcariu, Nr. 2 (în apropiere de Casa Matei Corvin, lângă Universitatea Sapientia)
E-mail:
office3.cluj [at] reginamaria.ro
Web:
Telefon:
0372-548.700
0735-268.268
Orar:
Luni - Vineri: 7.30 - 20.00
Specialități și servicii medicale:
Dermatologie / venerologie,
Kinetoterapie - Recuparare Medicală,
Obstetrică - Ginecologie,
Ortopedie și traumatologie,
Pediatrie,
Psihologie
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter

Policlinica Muzeului este situată ultracentral, pe o suprafață de 850 de mp, și aduce la Cluj o echipă medicală de top, un laborator de analize medicale, aparatură ultra performantă, dar și un Centru de Medicină Ocupațională și un Centru de Kinetoterapie și Recuperare Medicală.

Policlinica Muzeului oferă pacienților consultații clinice, investigații complexe și soluții de diagnostic și tratament pentru peste 13 specialități medicale, printre care: Dermatologie, Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, Endocrinologie, Hematologie, Medicină generală, Medicină internă, Medicina muncii, Neonatologie, Obstetrică-ginecologie, Ortopedie și traumatologie, Pediatrie și Psihiatrie. Pe lângă acestea, clujenii și pacienții din zonele adiacente orașului vor găsi în noua unitate și servicii de Imagistică, Recuperare medicala și Medicină de laborator. Noul laborator regional de care dispune Policlinica Muzeului este creat să deservească atât Clujul, cât și cele 3 județe adiacente, având capacitatea de a asigura servicii de calitate pentru întreaga regiune.

Echipa medicală a noii policlinici REGINA MARIA din Cluj este formată din 26 de medici experimentați, pregătiți să acorde pacienților cea mai bună îngrijire medicală. Dotată cu 8 cabinete medicale dispuse pe trei niveluri – demisol, parter, etajul 1, Policlinica Muzeului este situată pe Strada Sextil Puscariu, Nr. 2, iar programul de funcționare este de luni până vineri între orele 07:30 și 20:00. Pentru efectuarea unei programări, pacienții pot apela numărul 021.9268.

Profil actualizat acum 30 luni