Reflexo Vital

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Saloane de înfrumuseţare
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Alexandru Vlahuta, Nr. 19 (cartier Grigorescu)
E-mail:
reflexovital_cj [at] yahoo.com
Web:
Telefon:
0730-557.425
0752-309.672
Orar:
Luni - Vineri: 9.00 - 20.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Daca scopul dumneavoastra este sa deveniti un tehnician sau un terapeut in infrumusetare, noi ne vom stradui sa va ajutam sa va atingeti obiectivele.

Academia de Infrumusetare Reflexovital a luat fiinta in anul 1996, in Sibiu, si a inceput prin oferirea de servicii in domeniul intretinerii corporale, beauty, spa si wellness: masaj de relaxare si anticelultic manual, masaj terapeutic manual (tehnici de presopunctura, shiatsu, bowtech, osteopatie, gimnastica de recuperare) reflexo terapie, hidroterapie, modelare corporala cu aparate, vacuum, electro stimulare, impachetari anticelulitice la rece si la cald, sauna si piscina, coafor, cosmetica, manichiura-pedichiura, make-up.

Ne bucuram cand absolventii cursuriilor Academiei Reflexovital sunt solicitati sa lucreze in saloanele si spa-urile de 5 stele din tara, de companiile de recrutare si selectie pentru vasele de croaziera (Steiner, Carnival) sau isi deschid propriile afaceri.

Profil actualizat acum 99 luniServicii recomandate

CRISTIAN TUR - Inchirieri autocare, microbuze, transport persoane Cluj

Inchirieri autocare in Cluj-Napoca, Inchirieri microbuze in Cluj-Napoca, Transport persoane Cluj, Firma transport persoane Cluj, Transport persoane intern si in ... citește mai mult ->