Psiholog Psihoterapeut Olivia Stupar

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Cabinete de psihologie, psihoterapie
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Virgil Fulicea, Nr. 19, Apartament 2 (paralela cu str Memorandumului inspre Piata Muzeului)
E-mail:
oliviastupar [at] gmail.com
Web:
Telefon:
0752-030.393
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Cabinetul de Psihologie si Psihoterapie Stupar Olivia este atestat de Colegiul Psihologilor din Romania si este situat in centrul orasului, intr-o locatie foarte accesibila. Sedintele se desfasoara intr-un mediu cald si primitor, adecvat tuturor categoriilor de varsta. Tehnicile si strategiile de evaluare si interventie, apartinand in special domeniului psihoterapiei familiale sistemice si a terapiei cognitiv comportamentale, sunt extrem de variate, utilizandu-le cat mai adecvat in functie de natura problemei clientului/clientilor (in cadrul psihoterapiei de cuplu sau de familie).

"Sunt lucruri pe care le stii, dar inca nu stii ca le stii. Atunci cand vei stii ceea ce nu stii ca stii, te vei schimba". (Milton Erickson).
In viziunea mea, aceasta este una dintre cele mai frumoase descrieri a ceea ce poate sa reprezinte procesul terapeutic.

Ganduri, sentimente, cuvinte, comportamente...ale dumneavoastra si ale celorlati, impactul pe care acestea le au asupra tuturor celor implicati si mai ales constientizarea acestor implicatii. Relatia dintre Trecut-Prezent-Viitor, sau felul in care perspectiva ce o avem asupra trecutului determina calitatea prezentului si eficienta planurilor pentru viitor. Acestea sunt cateva dintre elementele pe care le am in vedere in timpul unei terapii. Insa, dincolo de metode si procedee, teorii ale schimbarii sau tehnici de interventie, ceea ce este esential pentru mine o reprezinta relatia terapeutica, acea conexiune ce o stabilesc cu omul (oamenii) din fata mea. O legatura care-mi permite sa le inteleg cat mai acurat perspectiva si care, caracterizata printr-o acceptare non-critica a celuilalt, respect pentru unicitatea sa si incredere in resursele sale, reprezinta fundamentul pentru o terapie de calitate.

Ca Psiholog-Psihoterapeut de Familie, acord importanta in egala masura atat individului, cat si sistemului din care face parte, precum si calitatii retelei sale de relatii trecute sau prezente.

Aria mea de competente include:

- Consiliere psihologica si Psihoterapie pentru adulti (stari de stres, depresie, anxietate, atacuri de panica, diverse fobii si dependente- alimentare, tutun, alcool, droguri, etc; stima de sine scazuta, timiditate, agresivitate, dificultati in luarea deciziilor, dificultati de comunicare si relationare in cuplu, cu alti membrii ai familiei, la locul de munca; dificultati de adaptare la diferite etape din viata de familie (perioada premaritala, casatoria, perioada de sarcina, nasterea copiilor, trecerea de la copilarie la adolescenta, perioada "cuibului gol", pensionarea, pierederea cuiva drag, etc)

- Consiliere psihologica si Psihoterapie pentru copii si adolescenti (diverse tulburari emotionale sau de comportament, probleme de adaptare la mediul gradinitei sau scolar, probleme de invatare, dependente,tulburari alimentare sau de somn, conflicte in familie, dificultati de relationare, traume, etc). Cabinetul dispune de "coltul copiilor", special amenajat in asa fel incat timpul petrecut in terapie sa fie pentru copii deopotriva eficient si placut.

- Consiliere psihologica si Psihoterapie de cuplu si familie (dificultati de comunicare si relationare in cuplu-gelozie, infidelitate, abuz emotional, agresivitate, infertilitate; dificultati de comunicare si relationare cu copiii, parintii, alti membrii ai familiei sau ai grupului social; dificultati de adaptare la diferite etape din viata de familie, etc.)

- Evaluare psihologica si psihodiagnostic pentru copii si adulti


FORMARE PROFESIONALA

Licentiata in Psihologie la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Babes-Bolyai Cluj Napoca

Formare in Terapia Familiala Sistemica

Acreditata ca Psiholog Psihoterapeut cu drept de libera practica de catre Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 14688.
Acreditata ca Psihoterapeut cu drept de libera practica in Terapie Familiala Sistemica de catre Federatia Romana de Psihoterapie.
Membru in Colegiul Psihologilor din Romania.
Membru in Pederatia Romana de Psihoterapie.
Membru in Asociatia de Terapie Familiala Cluj


Workshopuri si simpozioane (selectiv) :

-Conferinta Nationala de Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala " O abordare integrativa si multimodala" ( septembrie 2018);
- Conferinta formatorilor de psihoterapie familiala sistemica "Love and/in War: Training in dramatic times" (septembrie 2018);
- Initiere in practica coching-ului cognitiv-comportamental ( august 2018);
- Workshop "Terapie de cuplu"- Harti mentale si aptitudini practice (noiembrie 2015)
- Congresul International de Psihologie, "Cercetarea moderna in Psihologie" ( iunie, 2015)
- Atacurile de panica - strategii integrate de evaluare si interventie (iunie 2014)
- Psihoterapia doliului centrata pe sistemul familial in cazul decesului unui adult respectiv al unui copil/adolescent (ianuarie 2014)
- Infidelitatea in cuplu (septembrie 2013)
- Impactul infertilitatii asupra cuplului (iulie 2013)
- Vocea copiilor in psihoterapie (mai 2013)
- Terapia copilor cu ADHD si a familiei lor (februarie 2013)

TARIFE

Psihoterapie/consiliere psihologica/ autocunoastere si optimizare personala (adulti, adolescenti)- 130 RON/ sedinta-60 min
Psihoterapie/ consiliere psihologica/autocunoastere si optimizare personala (copii) - 110 Ron / sedinta -60 min
Psihoterapie/consiliere psihologica de cuplu - 150 RON/sedinta - 60 min
Psihoterapie/ consiliere psihologica de cuplu - 180 RON/sedinta - 90 min
Psihoterapie/ consiliere psihologica de familie- 150 RON/sedinta -60 min
Psihoterapie/ consiliere psihologica de familie- 180 RON/sedinta -90 min


* Preturi actualizate in 15 septembrie 2019.

Una din afirmatiile care mie personal imi ghideaza activitatea de zi cu zi este : “CEEA CE FAC ASTAZI ESTE EXTREM DE IMPORTANT, PENTRU CA DAU IN SCHIMB O ZI DIN VIATA MEA.”

Profil actualizat acum 13 luni

Noutăți

Restaurant NATIV din Cluj – fripturi 100% românești

Spre fericirea papilelor gustative și a pofticioșilor, în urmă cu câteva zile s-a deschis Restaurant Nativ, pe Georges Clemenceau 3, în Cluj-Napoca. Conce ... citește mai mult ->