Psiholog Cluj - Adela Hopirtean, Psihoterapeut prin joc și teatru

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Cabinete de psihologie, psihoterapie
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Năsăud, Nr. 10, Bloc Y8, Scara 1, Apartament 3
Web:
Telefon:
0748-239.702
Orar:
Luni - Vineri: 8.00 - 21.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Psihoterapie prin joc și teatru pentru copii, adolescenți și adulți.

Pentru copii, apelează la terapie prin joc și teatru atunci când există: accese de furie, comportament agresiv, anxietate, frici și panică, probleme non-medicale privind controlul intestinelor si al vezicii, tulburări de somn, abuz fizic sau sexual, neglijare, pierderea unui membru al familiei, boală medicală, rănire fizică sau orice experiență traumatică, tulburări de învățare.

Pentru adulți și adolescenți utilizăm câteva ramuri ale terapiei prin joc și teatru care facilitează explorarea personală prin simboluri. Terapia sandplay, vizualizarea creativă, meditația ghidată, art-therapy sunt folosite cu succes. Simbolurile oferă suficientă distanțare emoțională pentru a exprima gânduri și emoții greu de pus în cuvinte.

Această terapie este non-directivă și noninterpretativă. Doar tu ști ce ai reprezentat prin simboluri și împărtășești terapeutului doar ce simți că ești pregătit să împărtăști. Fiecare își găsește singur răspunsurile. Folosind metafore și simboluri e mai ușor să redai și să explorezi amintiri preverbale (din copilărie) și experiențe intense ori copleșitoare.

Profil actualizat acum 17 luni

Noutăți

Plantația unicat din Câmpia Transilvaniei: cultura de afine și mure de la Sic, județul Cluj

Puțină lume cunoaște faptul că în Câmpia Transilvaniei, în zona comunei Sic din județul Cluj, o familie de întreprinzători clujeni, împreună cu asoc ... citește mai mult ->


Pensiunea Lacul Ştiucii

Pensiunea turistica Lacul Stiucii este situata in localitatea Sacalaia in imediata vecinatate a lacului. Pensiunea Lacul Stiucii este de 3 stele, oferind loc de ... citește mai mult ->