Protectia muncii si PSI Cluj-DS Consulting

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Servicii SSM și PSI
Adresa:
Turda, Strada Teodor Mihali, Nr. 4
E-mail:
office [at] protectiamuncii.info
Web:
Telefon:
0723-255.852
0725-313.616
Orar:
Luni - Duminică: 9.00 - 21.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


DS Consulting, prin experienta dobandita de-a lungul anilor, prin participarea la schimburi de experienta si seminarii pe domeniu in Austria si Marea Britanie, prin implicarea in proiecte complexe, va ofera servicii integrate de consultanta in domeniul SSM, PSI, RELATII DE MUNCA, DREPTUL MUNCII si MEDICINA MUNCII. Suntem abilitati de MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI SI PROTECTIEI SOCIALE, cu certificatul nr. 6547/2011. Avem o experienta de peste 10 ani in organizarea activitatilor de instruire a angajatior la peste 100 de societati comerciale cu aproximativ 3000 de angajati.

Oferim servicii integrate in domeniul protectiei muncii (documentatie, evaluari de riscuri, instruire personal, audit, cercetare accident de munca), situatii de urgenta (decizii si dispozitii, fisa obiectivului si planul de interventie), medicina muncii (vizite medicale la angajare si supravegherea sanatatii lucratorilor), dotare cu echipamente de protectie. Preocuparea noastra este ca in urma serviciilor prestate, beneficiarii sa obtina un profit maxim astfel incat procesul de munca sa devina un proces continuu si fara opriri, angajatii trebuie sa fie sanatosi atat fizic cat si mental iar organele de control (ITM) sa nu dispuna amenzi sau masuri mai drastice.

Profil actualizat acum 36 luniServicii recomandate

CRISTIAN TUR - Inchirieri autocare, microbuze, transport persoane Cluj

Inchirieri autocare in Cluj-Napoca, Inchirieri microbuze in Cluj-Napoca, Transport persoane Cluj, Firma transport persoane Cluj, Transport persoane intern si in ... citește mai mult ->