Pronovia Gym

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Săli de fitness, body-building
Adresa:
Cluj-Napoca, Calea Dorobantilor, Nr. 30-32 (in spate la fostul Bowling)
E-mail:
pronoviagym [at] yahoo.com
Web:
Telefon:
0745-297.875
Orar:
Luni - Sâmbătă: 8.00 - 21.30
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Pronovia Gym este cel mai nou club de aerobic exclusiv feminin din Cluj-Napoca, unde puteti experimenta placerea de a practica clase precum: Step Aerobic, Tae Bo, Pilates, Yoga, Zumba, Fitball, Rebound,Dance Mix, Stretching precum si diferite variatiuni ale acestor stiluri.

Deoarece suntem cei mai noi de pe piata venim cu un aer proaspat, aparatura noua, conditii de curatenie impecabile,personal orientat spre oferirea celor mai bune servicii clientilor nostri, mediu optim pentru soclializare.

Ne adresam tuturor doamnelor si domnisoarelor care isi doresc miscare,relationare,energie pozitiva adica un stil de viata sanatos atat fizic cat si psihic indiferent de nivelul de fitness pe care il au:incepator,intermediar sau avansat.

Instructorii nostri sunt profesionisti,carismatici, politicosi doritori sa va motiveze pentru a avea succes, incarcati in permanenta cu o energie pozitiva debordanta pe care sunt gata sa o impartaseasca cu fiecare membru al clubului nostru!

Va asteptam cu drag!

Profil actualizat acum 62 luniDau in chirie apartament absolut nou, 2 camere, in Gheorgheni

Persoana fizica, dau in chirie apartament absolut nou, 2 camere, in Gheorgheni, in blocurile de deasupra Kaufland si Lidl, la 5 minute de Iulius Mall si FSEGA, cu vedere spre Parcul Sportiv Gheorgeni, dotat si mobilat ultramodern, pentru pretențioși ... detalii ->