Privinvest

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Agenţii de detectivi
Adresa:
Cluj-Napoca
E-mail:
privinvest [at] yahoo.com
Web:
Telefon:
0733-742.161
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


PRIVINVEST Cluj Napoca, este o agenţie de detectivi particulari, licenţiată de către Inspectoratul General al Poliţiei Române, care la solicitarea clienţilor, persoane fizice sau juridice, desfăşoară, la nivel atât naţional cât şi internaţional, activităţi de investigatii, cercetare si supraveghere, cu respectarea strictă a drepturilor si libertăţilor cetăţenilor, precum si a dispoziţiilor legale.

Agenţia, folosind personal specializat si aparatură performantă, prestează cu seriozitate, promptitudine si confidentialitate activităţi specifice de investigare referitoare la:
- conduita şi moralitatea publică a unei persoane;
- supravegherea comportamentului copiilor;
- date privind solvabilitatea ori seriozitatea unei persoane fizice sau juridice potenţială parteneră într-o afacere;
- persoanele dispărute de la domiciliu;
- bunurile care fac obiectul unor litigii de natură civilă sau penală înstrăinate în scopul prejudicierii intereselor unei părţi în proces;
- asigurarea protecţiei împotriva scurgerii unor informaţii din sfera vieţii private sau a activităţii agenţilor economici care doresc să păstreze confidenţialitatea acestora.
- verificarea existenței unor dispozitive disimulate de interceptare/inregistrare, montate ilegal intr-un spațiu al clientului.
- verificarea loialitatii angajatilor firmelor;
- verificarea unor potentiali viitori angajati sau parteneri de afaceri.

Profil actualizat acum 53 luni

Servicii recomandate

CRISTIAN TUR - Inchirieri autocare, microbuze, transport persoane Cluj

Inchirieri autocare in Cluj-Napoca, Inchirieri microbuze in Cluj-Napoca, Transport persoane Cluj, Firma transport persoane Cluj, Transport persoane intern si in ... citește mai mult ->