Primera Interiors

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Amenajare interioară şi exterioară
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Horea, Nr. 10, Apartament 5
E-mail:
office [at] primera-interiors.ro
Web:
Telefon:
0264-434.755
Orar:
Luni - Vineri: 9.00 - 17.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Primera Interiors – decoratorii rezidenţelor voastre

Primera Interiors a luat naştere în 2005; un proiect de suflet care se adresează celor care îşi iubesc casa şi îşi pun sufletul în fiecare colţişor al ei. Pornind de la idea că interioarele trebuie să reflecte personalitatea clientului, echipa Primera clădeşte drumul către rezidenţa dorită, prin deschiderea imaginaţiei şi a sufletului. Găseşte răspuns la întrebările: care sunt lucrurile cu care clientul interacţionează şi care îl caracterizează.

Primera oferă servicii de consultanţă pentru amenajări interioare şi design interior, servicii complete de decorare a ferestrelor (măsurători, alegere textile, confecţionare, sisteme de prindere, montaje, accesorii, vânzare de articole decorative), corpuri de mobilier cu posibilitate de personalizare a tapiţeriei.

În showroom-ul de pe Str. Horea, nr. 10, ap. 5, (Cluj-Napoca), clienţii au posibilitatea de a vedea sute de mostre de materiale, zeci de cataloage de textile şi tapete, precum şi diverse articole decorative (corpuri de iluminat, articole de servire a mesei, lumânări, vase decorative, cutii de depozitare, articole pentru grădină, tablouri). O atmosferă specială, în care fiecare regăseşte imaginaţia necesară pentru conceperea interioarelor perfecte.

Primera oferă posibilitatea clienţilor săi de a alege din peste 10.000 de mostre de textile şi colecţii, care se pot aduce la comandă. Colecţiile aparţin unor nume cunoscute precum: Christian Lacroix, Ralph Lauren, Nina Campbell, Kelly Hoppen, Designers Guild, Osborne&Little.

Primera Interiors este un proiect dedicat, fiecare lucrare răspunzând unor nevoi importante de frumos, fericire, valoare, dar mai ales pragmatism.

Profil actualizat acum 88 luni

Noutăți

Afaceri din Cluj care fac livrare la domiciliu în timpul COVID-19

Am făcut o listă (sugestiile voastre sunt mai mult decât binevenite) cu afacerile din Cluj-Napoca care fac livrări și-n perioada asta incertă, guvernată ... citește mai mult ->


Skale Web - Web Hosting Ultra Rapid

Skale Web imbina cele mai noi configuratii hardware dotate cu noile procesoare Intel Gold si stocare pe SSD PRO cu cele mai avansate softuri pentru web hosting: ... citește mai mult ->

Cum creez un site web in WordPress? – pas cu pas
acum 1 lună

Cautati sa creati sau sa detineti un site web? Pornirea unui site web poate fi un gand inspaimantato ...

Domeniu .RO gratuit la orice pachet nou de hosting
acum 1 lună

Skale Web iti ofera un domeniu .RO gratuit pe primul an pentru orice pachet nou de hosting comandat, ...


Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 9 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 15 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...


Peste 150 mașini de închiriat în Cluj. Prețuri mici, începând de la numai 9 euro / zi și cu absolut toate taxele incluse, inclusiv TVA.

321 Rent a Car Cluj

Alege 321 rent a car Cluj, simplu, rapid si ieftin! Pret Afisat = Pret FINAL, Nu avem Taxe Ascunse - Plata la sosire, iar garantia 100 euro CASH sau CARD. Al ... citește mai mult ->