Pop Expression

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Coafor, frizerie
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Cotită, Nr. 9 (în spatele magazinului Central)
Web:
Telefon:
0748-087.070
0740-147.191
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Noi considerãm coafura o formã de expresivitate a personalitãtii umane. Tocmai de aceea, preocuparea noastrã primordialã este sã întelegem partea unicã si inconfundabilã a fiecãruia dintre cliensii nostri. Apoi încercãm sã o exprimãm cât mai bine, atât prin tuns, vopsit si aranjat cât si printr-o ingrijire constantã a pãrului cu produse profesionale de top.

Curiozitatea noastrã profesionalã ne îndeamnã la explorarea unei diversitãti mari de hairstyling, de la linia si forma clasicã pânã la provocarea de avangardã inspiratã din ultimele tendinte în hairstyling descoperite anual prin participarea la lansãrile de hairstyling din Londra.

Condus de stilistul Adrian Pop, trainer în cadrul Wella Romania, salonul vã pune la dispozitie o echipã formatã din tineri pasionati si talentasi, care au primit de-a lungul carierei lor, premii la concursurile nationale de hairstyling.

Pentru tinerii pasionati, scoala noastrã oferã cursuri de coafor, în urma cãrora cursantii vor beneficia de un certificat de calificare din partea ministerului Muncii, recunoscut national si international.

Pentru mirese, oferim atât servicii de coafurã cât si machiaj, ambele ajustate în functie de caracteristicile rochiei si a altor criterii de personalizare si stil.

Vã invit la salonul nostru sã ne cunoasteti!

Profil actualizat acum 97 luniDau in chirie apartament absolut nou, 2 camere, in Gheorgheni

Persoana fizica, dau in chirie apartament absolut nou, 2 camere, in Gheorgheni, in blocurile de deasupra Kaufland si Lidl, la 5 minute de Iulius Mall si FSEGA, cu vedere spre Parcul Sportiv Gheorgeni, dotat si mobilat ultramodern, pentru pretențioși ... detalii ->