PMA Compressor Service

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Service compresoare industriale
Adresa:
Floreşti, Strada Sesul de Sus
E-mail:
office [at] pmacompressor.ro
Web:
Telefon:
0755-341.485
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Service compresoare industriale

Condiţiile exigente ale unei intreprinderi moderne sunt indeplinite numai atunci când cantitatea şi calitatea aerului comprimat necesar este asigurată la momentul şi locul potrivit, dar şi la costuri avantajoase de catre un compresor bine dimensionat din punct de vedere al debitului de aer comprimat necesar.

De aceea, unul dintre cele mai importante criterii din punct de vedere calitativ, ale alimentării rentabile cu aer comprimat, este acela al unei fiabilităţi ridicate a compresorului. Este evident însă, că şi cea mai performantă maşină are nevoie la un moment dat, de o depanare sau de inlocuirea unor piese. Acesta ar fi momentul în care puteţi apela la serviciile firmei noastre PMA Compressor Service S.R.L.

Cu un personal calificat şi echipament corespunzator, oferim servicii profesionale de diagnoză, consultanţă în vederea gestionării pierderilor de aer comprimat, program de mentenanţă preventivă a compresoarelor, instruirea personalului beneficiarului in exploatarea compresoarelor, documentaţii şi ajutor în obţinerea autorizării ISCIR.

Oferim toate elementele necesare pentru a optimiza unitatea de producere a aerului comprimat, respectiv: compresoare cu surub, compresoare cu piston, moto compresoare, uscătoare de aer prin absorbţie sau refrigerare, filtre de linie, regulatoare de presiune, descărcătoare automate de condens, retele de aer comprimat, consumabile (filtre,ulei) pentru toate modelele de compresoare şi motocompresoare.

Una din preocuparile de baza ale firmei este de a asigura un service de inalta calitate si eficienta, in cel mai scurt timp posibil.

Profil actualizat acum 16 luni

Noutăți

Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 12 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 18 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...