PlusProfit Asigurari

5 stele

o recenzie

Categorie:
Asigurări
Adresa:
Cluj-Napoca
Web:
Telefon:
0742-185.510
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Consultanta pentru asigurarea care vi se potriveste!

Va oferim asistenta pentru incheierea contractului de asigurare, cu acoperirea riscurilor dorite de dvs., pe intreaga perioada a asigurarii si la reinnoirea asigurarii.

Serviciile noastre:
1. Analizam impreuna cu dvs. riscurile la care sunteti expusi
2. Realizam auditul asigurarilor existente, daca este cazul
3. Va punem la dispozitie solutii potrivite de asigurare

Va oferim o gama larga de asigurari de locuinta, de calatorie, auto (CASCO si RCA) pentru intreaga flota de masini, asigurari pentru toate tipurile de constructii, cladiri de birouri, ateliere, fabrici, unitati medicale, asigurari de viata pentru persoane fizice si juridice.

Categoriile profesionale care au nevoie de o asigurare prin efectul legii, cum ar fi medici, asistenti, contabili, se pot asigura prin intermediul nostru: Asigurari de raspundere profesionala malpraxis, Asigurari de raspundere civila profesionala pentru contabili si Alte asigurari de raspundere civila fata de terti.

Identificam solutii de asigurare conform necesitatilor si cerintelor dvs. Contactati-ne prin Formularul de contact de pe http://plusprofit.blogspot.ro/ sau la numarul de telefon afisat.

Asteptam parerile, sugestiile si intrebarile dvs. la care vom raspunde cu promptitudine!

Profil actualizat acum 39 luniServicii recomandate

CRISTIAN TUR - Inchirieri autocare, microbuze, transport persoane Cluj

Inchirieri autocare in Cluj-Napoca, Inchirieri microbuze in Cluj-Napoca, Transport persoane Cluj, Firma transport persoane Cluj, Transport persoane intern si in ... citește mai mult ->