Petit Bebe

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Articole pentru copii şi gravide
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Aurel Vlaicu, Nr. 74A
E-mail:
office [at] petit-bebe.ro
Web:
Telefon:
0264-702.742
Orar:
Luni - Vineri: 10.00 - 20.00
 
Sâmbătă: 10.00 - 16.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Petit Bebe este un magazin specializat cu produse pentru femei insarcinate si pentru bebelusi din Cluj Napoca. Ne dorim sa oferim produse frumoase, utile, dar mai ales de calitate - pentru orice buget.
Avem o gama foarte larga de produse, tocmai pentru ca parintii sa aiba la dispozitie cat mai multe optiuni din care sa aleaga.

Promitem sa aducem intotdeauna doar produse de calitate, sa oferim servicii excelente si sa ne ajutam clientii cu informatii sau sfaturi, atunci cand au nevoie.

Pentru clientii care sunt in cautarea unui cadou pentru o mamica draga din viata lor, ii putem indruma si le putem recomanda cele mai utile produse pentru nevoile acestora.
De asemenea dorim sa fim alaturi de clientii nostri pe termen lung, sa le rasplatim fidelitatea si sa le oferim mereu produse noi, promotii si oferte excelente.

Profil actualizat acum 59 luniOferte serviciiNoutăți Cluj.info

How to Web 2019: metodologii, tactici și strategii prin care idei ca Revolut sau Booking.com au crescut de la afaceri locale la business-uri globale cu sute de milioane de utilizatori

În mai puțin de două săptămâni, între 30 și 31 octombrie 2019, conferința How to Web aduce în premieră la București peste 50 de experți de talie in ... citește mai mult ->


Expert olandez susține crearea unui incubator de inovare în sănătate la Cluj

Aflat în această vară la Cluj, Roel Kamerling, coordonator managerial pentru programele de inovare public-private la Universitatea Tehnică din Delft (TU Del ... citește mai mult ->