Pescador

1 stele

2 recenzii

Categorie:
Restaurante
Adresa:
Cluj-Napoca, Calea Dorobanţilor, Nr. 32
E-mail:
rezervari [at] pescador.ro
Web:
Telefon:
0364-402.338
0744-488.239
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Restaurantul Pescador s-a nascut in aceasta primavara din pasiunea noastra pentru mare. Vrem sa dovedim ca distanta nu este o piedica de netrecut, atunci cand dorinta de a oferi prospetime si calitate este indeajuns de puternica. Cele doua masini frigorifice de care dispunem sunt mereu pe drumul spre Constanta, Tulcea sau Trieste in cautarea ultimelor capturi ale pescarilor.

Am hotarat sa ne concentram pe pestele salbatic pescuit, pentru a demonstra diferenta uriasa de calitate fata de cel de crescatorie. Hrana naturala si libertatea apelor fac din carnea de peste salbatic cea mai sanatoasa proteina animala. Iar cei ce inca nu au experimentat diferenta, vor avea parte de o revelatie a gustului rafinat si echilibrat.

In aceeasi locatie, Restaurantul Pescador merge in tandem cu Prova Winebar, care ii pune la dispozitie 260 de etichete de vin din care 80 autohtone si 180 importate de catre noi.

Nu in ultimul rand, cei aproape doi ani de experienta acumulata prin operarea celuilalt restaurant al nostru, El Toro Steakhouse, (www.eltoro.ro) ne-au invatat ca o calitate consistenta si constanta a produselor si serviciilor, alaturi de o atmosfera calduroasa, sunt cheile succesului pe termen lung.

Stim ca un restaurant exclusiv de peste si fructe de mare este o intreprindere indrazneata in Cluj-Napoca, insa vom demonstra cu rabdare si incredere cat de multa valoare putem oferi oaspetilor nostri, devenind unul dintre cele mai de succes localuri din Transilvania.

Profil actualizat acum 110 luni

Noutăți

Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 12 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 18 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...