Pescador

1 stele

2 recenzii

Categorie:
Restaurante
Adresa:
Cluj-Napoca, Calea Dorobanţilor, Nr. 32
E-mail:
rezervari [at] pescador.ro
Web:
Telefon:
0364-402.338
0744-488.239
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Restaurantul Pescador s-a nascut in aceasta primavara din pasiunea noastra pentru mare. Vrem sa dovedim ca distanta nu este o piedica de netrecut, atunci cand dorinta de a oferi prospetime si calitate este indeajuns de puternica. Cele doua masini frigorifice de care dispunem sunt mereu pe drumul spre Constanta, Tulcea sau Trieste in cautarea ultimelor capturi ale pescarilor.

Am hotarat sa ne concentram pe pestele salbatic pescuit, pentru a demonstra diferenta uriasa de calitate fata de cel de crescatorie. Hrana naturala si libertatea apelor fac din carnea de peste salbatic cea mai sanatoasa proteina animala. Iar cei ce inca nu au experimentat diferenta, vor avea parte de o revelatie a gustului rafinat si echilibrat.

In aceeasi locatie, Restaurantul Pescador merge in tandem cu Prova Winebar, care ii pune la dispozitie 260 de etichete de vin din care 80 autohtone si 180 importate de catre noi.

Nu in ultimul rand, cei aproape doi ani de experienta acumulata prin operarea celuilalt restaurant al nostru, El Toro Steakhouse, (www.eltoro.ro) ne-au invatat ca o calitate consistenta si constanta a produselor si serviciilor, alaturi de o atmosfera calduroasa, sunt cheile succesului pe termen lung.

Stim ca un restaurant exclusiv de peste si fructe de mare este o intreprindere indrazneata in Cluj-Napoca, insa vom demonstra cu rabdare si incredere cat de multa valoare putem oferi oaspetilor nostri, devenind unul dintre cele mai de succes localuri din Transilvania.

Profil actualizat acum 106 luni

Noutăți

Skale Web - Web Hosting Ultra Rapid

Skale Web imbina cele mai noi configuratii hardware dotate cu noile procesoare Intel Gold si stocare pe SSD PRO cu cele mai avansate softuri pentru web hosting: ... citește mai mult ->

Cum creez un site web in WordPress? – pas cu pas
acum 2 zile

Cautati sa creati sau sa detineti un site web? Pornirea unui site web poate fi un gand inspaimantato ...

Domeniu .RO gratuit la orice pachet nou de hosting
acum 2 zile

Skale Web iti ofera un domeniu .RO gratuit pe primul an pentru orice pachet nou de hosting comandat, ...


Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 8 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 14 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...


Peste 150 mașini de închiriat în Cluj. Prețuri mici, începând de la numai 9 euro / zi și cu absolut toate taxele incluse, inclusiv TVA.

321 Rent a Car Cluj

Alege 321 rent a car Cluj, simplu, rapid si ieftin! Pret Afisat = Pret FINAL, Nu avem Taxe Ascunse - Plata la sosire, iar garantia 100 euro CASH sau CARD. Al ... citește mai mult ->


Service GSM în centru Cluj

De ce sa alegeti serviciile noastre? - Suntem alaturi de tine inca din 2015 - Efectuam operatiuni de reparatie pentru orice model de tel ... citește mai mult ->