Pensiunea Anda Lux

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Pensiuni
Adresa:
Călăţele
E-mail:
pasca_horia [at] yahoo.com
Telefon:
0745-385.336
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Pensiunea Anda Lux este situata in Calatele Padure, inconjurata de o padure de brazi si o liniste totala. Pensiunea Anda Lux va pune la dispozitie 9 camere dispuse in doua corpuri de cladire separate. In primul corp de cladire inchiriem la etaj cinci camere (2, 3, 4, 5, 6) fiecare cu TV, internet si baie proprie, iar la parter living, baie de serviciu si bucatarie complet utilata. In corpul doi, la etaj dispunem de patru camere spatioase (7, 8, 9, 10) cu TV si baie individuala plus o chicineta.

La parterul corpului doi oferim turistilor nostri o piscina cu apa incalzita. La piscina au acces turisti din ambele corpuri de cladire ale Pensiunii Anda Lux. Unitatea mai dispune de sauna, baie la ciubar, parculet de copii, terase cu masa si bancute, precum si loc de gratar si ceaun. Sauna si baia la ciubar sunt contra cost. Primul corp de cladire compus din cinci camere se inchiriaza numai integral, iar corpul doi compus din patru camere se poate inchiria si pe camera. Pretul pe camera este de 180 lei pe noapte, care include si accesul la piscina.

Profil actualizat acum 7 luni

Noutăți

Pensiunea Lacul Ştiucii

Pensiunea turistica Lacul Stiucii este situata in localitatea Sacalaia in imediata vecinatate a lacului. Pensiunea Lacul Stiucii este de 3 stele, oferind loc de ... citește mai mult ->