Pașc Dental

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Cabinete stomatologice
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Clinicilor, Nr. 19
Web:
Telefon:
0264-590.650
0753-655.228
Orar:
Luni - Vineri: 8.00 - 20.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Apreciați un medic bun care să vă ofere consiliere detaliată, să vă asculte, să vă răspundă la toate întrebările și să vă ofere un tratament individualizat într-o atmosferă personală? Atunci, la cabinetul stomatologic din Cluj, Pașc Dental sunteți în locul potrivit! Citiți în continuare pentru a afla de ce.

Deschis în anul 1993, cabinetul stomatologic Pașc Dental a fost recent renovat pentru a oferi fiecărui pacient un mediu relaxant pentru a primi cele mai bune servicii, la cele mai înalte standarde europene.

Pentru noi, accentul se pune pe oameni. Încrederea și siguranța stau la baza cooperării noastre cu dumneavoastră – întâmpinăm fiecare pacient cu cea mai mare stimă, oferim maximă atenție, sfaturi medicale profesionale corecte și de încredere, precum și cele mai noi metode de tratament, la cel mai înalt nivel. Generăm relații de lungă durată între pacient – cabinet – medic. Încercăm să tratăm fiecare dinte ca și cum ar fi al nostru, să avem rezultate vizibile peste ani, astfel încât dumneavoastră să fiți permanent mulțumiți.

Echipa noastră de medici stomatologi vă oferă o gamă completă de servicii de prevenție și tratament într-un mediu confortabil, care nu are nimic în comun cu sălile de așteptare și examinare dintr-un cabinet tradițional și nu în ultimul rând prețuri foarte accesibile: profilaxie și igienă, stomatologie generală, odontologie, protetică dentară, endodonție, ortodonție, implantologie, parodontologie, pedodonție și estetică dentară.

Considerăm că poți să fii bun în mai multe domenii, dar este greu să fii excepțional în toate; astfel încât fiecare membru al echipei de medici este pregătit și specializat într-o anumită ramură a stomatologiei, pentru a putea oferi cele mai bune soluții de tratament. Interesul constant pentru educație medicală continuă a impus participarea la cursuri postuniversitare și congrese internaționale, echipa noastră fiind astfel la curent cu cele mai noi metode de diagnostic și tratament, precum și cu cele mai recente metode de sterilizare și igienă în domeniul stomatologiei moderne, care se practică la Pașc Dental.

Considerăm că un medic stomatolog bun trebuie să beneficieze de o dotare medicală de calitate, pentru că nu poți face o treabă bună fără cel mai bun echipament. În cabinetul nostru ținem pasul cu tehnologia, pentru ca dumneavoastră să beneficiați de tratamente de specialitate cu echipamente medicale ultramoderne și performante, care să vă asigure un maxim de confort, să scurteze timpul de lucru și să nu simțiți nicio durere.

Profil actualizat acum 81 luni
Servicii recomandate

Pensiunea Lacul Ştiucii

Pensiunea turistica Lacul Stiucii este situata in localitatea Sacalaia in imediata vecinatate a lacului. Pensiunea Lacul Stiucii este de 3 stele, oferind loc de ... citește mai mult ->
info hub Cluj

Inovație clujeană: Doctor ZECO, bioabsorbant al pesticidelor de pe fructe și legume, 100% natural

Compania clujeană Zeolites Group a lansat de curând un nou produs inovator, Doctor ZECO, un bioabsorbant al pesticidelor de pe fructe și legume, realizat din ... citește mai mult ->