Organic Bronze

0 stele

nicio recenzie

  • Sursă imagine: Diana Mic-Felea

Categorie:
Cosmetice, produse de înfrumuseţare, întreţinere şi naturiste
Adresa:
Cluj-Napoca
E-mail:
organicbronzecluj [at] gmail.com
Web:
Telefon:
0766-239.981
Orar:
Luni - Vineri: 9.00 - 21.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter

Organic Bronze este firma distribuitoare pe Europa de Est a mărcilor de top White to Brown, Bellissimo şi Bali Sun. Marcile White to Brown, Bellissimo şi Bali Sun au fost create în 2004 şi încă de atunci se află în topul produselor de bronzat prin pulverizare.

"Dezvoltarea continuă a dus la apariţia formulelor superioare pe care le folosim astăzi, formule care se aplică cu usurinţă şi duc la rezultate mai bune. Succesul nostru a izvorât din pasiunea şi abilitatea noastră de a depăşi limitele în această industrie, dezvoltând cele mai profesionale produse de bronzat şi de îngrijire a pielii." - C.E.O. Bali-Sun.

Folosindu-şi bogăţia de cunoştinţe şi priceperea, Bali Sun a creat primele Soluţii de Bronzat Aromatherapy din lume, produse care vă dau o stare de bine şi, cel mai important, o piele bronzată minunat. Gama White to Brown se extinde şi dezvoltă produse noi, formule avansate, utilizând cele mai bune ingrediente pentru un bronz profesional de înaltă clasă.

Pistolul de pulverizare de la White to Brown şi de la Bali Sun are avantajul unui sistem inovativ de pulverizare care utilizează o tehnologie inovatoare într-un aparat relativ mic. Este recomandat atât pentru aplicaţiile pe faţă şi decolteu, cât şi pentru aplicaţiile pe tot corpul rezultatul fiind un bronz auriu omogen şi intens. Extrem de silenţios, pulverizatorul este soluţia perfectă pentru saloanele unde liniştea şi calmul sunt esenţiale pentru relaxarea perfectă.

Soluţiile de bronzat pentru aparate sunt făcute manual, în loturi mici, spre a asigura prospeţimea, folosind numai ingrediente naturale de cea mai bună calitate. Spre deosebire de alte produse, soluţiile de bronzare Organic Bronze sunt blânde cu pielea, iar ingredientele folosite în produsele noastre provin din cele mai bune surse din toată lumea.

Produsele noastre:
- nu conţin parabeni;
- sunt făcute din ingrediente naturale;
- nu conţin alcool sau produse chimice dăunătoare;
- conţin anti-oxidanţi cu agenţi de hidratare;
- sunt hipoalergice şi sunt agreate îndeosebi de clienţii cu piele sensibilă.

Produsele noastre nu au fost testate pe animale!

Profil actualizat acum 104 luni