Oltean Lia-Ecaterina Cabinet Individual de Psihologie

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Cabinete de psihologie, psihoterapie
Adresa:
Cluj-Napoca, Calea Moților, Nr. 20-22, Apartament 3
E-mail:
liaecaterinaoltean [at] gmail.com
Web:
Telefon:
0754-921.906
Orar:
Luni - Sâmbătă: 0.00 - 24.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Oltean Lia-Ecaterina, psiholog clinician şi psihoterapeut cognitiv-comportamental, ofer servicii de evaluare şi psihodiagnostic clinic, psihoterapie individuală, de cuplu, în grup sau de grup, în cadrul cabinetului individual, situat în centrul oraşului Cluj-Napoca. Serviciile se adresează atât persoanelor adulte, cât și copiilor, și sunt caracterizate de utilizarea unor tehnici a căror eficiență a fost demonstrată științific.

Programările pot fi realizate fie online, la adresa de e-mail liaecaterinaoltean@gmail.com, fie telefonic, la numărul de telefon 0754921906.

Ce mă recomandă? În anul 2012, am absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, pentru ca mai apoi, în anul 2014, să termin programul masteral de Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie, din cadrul aceleași universități și să încep un program doctoral al Școlii Psihodiagnostic și Intervenții Psihologice Validate Științific în anul 2017. În anul 2013 am dobândit statutul de psiholog practicant sub supervizare în psihoterapii cognitive și comportamentale, desfășurându-mi activitatea în cabinet individual. Mai apoi am dobândit statutul de psiholog practicant autonom, în anul 2016, an în care am început formarea pe psihologie clinică, intrând în supervizare. În anul 2018 am dobândit statutul de psiholog clinician autonom. Am participat, atât ca audient, cât și ca prezentator, la diferite cursuri de formare continuă, precum și congrese, atât la nivel național, cât și la nivel național. Caracteristică activității mele este construirea unei relații eficiente cu persoanele care mi se adresează, bazându-mă pe colaborare, empatie, dar nu în ultimul rând pe recomandarea și implementarea unui plan terapeutic validat științific.

Profil actualizat acum 17 luni

Noutăți

Plantația unicat din Câmpia Transilvaniei: cultura de afine și mure de la Sic, județul Cluj

Puțină lume cunoaște faptul că în Câmpia Transilvaniei, în zona comunei Sic din județul Cluj, o familie de întreprinzători clujeni, împreună cu asoc ... citește mai mult ->


Pensiunea Lacul Ştiucii

Pensiunea turistica Lacul Stiucii este situata in localitatea Sacalaia in imediata vecinatate a lacului. Pensiunea Lacul Stiucii este de 3 stele, oferind loc de ... citește mai mult ->