Novodent Dental Studio

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Cabinete stomatologice
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Avram Iancu, Nr. 20 (in intreriorul curtii pe partea stanga)
E-mail:
novodentcluj [at] gmail.com
Web:
Telefon:
0724-686.368
Orar:
Luni - Vineri: 9.00 - 20.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Novodent Dental Studio este o clinică stomatologică deschisă recent în Cluj-Napoca, în cadrul căreia beneficiați de servicii stomatologice complete: tratamente ortodontice si endodontice, chirurgie dento-alveolară, protetică, implantologie, estetică dentară, pedodonție, stomatologie generală și urgențe stomatologice non-stop.

Localizată în centrul Clujului (Str. Avram Iancu, nr. 20), clinica NOVODENT DENTAL STUDIO este echipată cu aparatură stomatologică de ultimă generație și vă stă la dispoziție cu o echipă de medici competenți, cu experiență în ortodonție, endodonție, implantologie și chirurgie, care participă constant la cursuri de perfecționare.
ECHIPA NOVODENT:

Dr. PRODAN LAVINIA - medic stomatolog, specialist ortodonție

Absolventă UMF "Iuliu Hațieganu" din Cluj-Napoca și a unui masterat în Reabilitare Orală și Medicină Orală, dr. Prodan Lavinia este specializată în ortodonție și tratamente ortodontice. În anul 2011 a primit o bursă de studio AFORE acordată de Prof. Dr. Wick Alexander - doctor recunoscut pentru inovațiile sale în domeniul ortodonției.

Dr. ANCA ADAM - medic stomatolog, stomatologie generala

Absolventă UMF "Iuliu Hațieganu" Cluj, promoția 2011, dr. Anca Adam a participat la cursuri de perfecționare în estetică și endodonție atât în țară cât și în străinătate.e. În cadrul clinicii oferă servicii de estetică dentară, stomatologie generală, endodonție, protetică și pedodonție.

Dr. ANDREI CONDREA - medic chirurgie dento-alveolară

După absolvirea Facultății de Medicină Dentară din cadrul UMF "Iuliu Hațieganu" Cluj-Napoca, Dr. Andrei Condrea devenind medic specialist in chirurgie dento-alveolară în cadrul clinicii de Chirurgie Buco-Maxilofacială I Cluj-Napoca, timp în care a participat la numeroase cursuri de perfecționare în implantologie, chirurgie orală și protetică dentară. În cadrul clinicii oferă servicii de chirurgie, implantologie, stomatologie generală și protetică dentară.

Dr. ALEXANDRA MUREȘAN - medic stomatolog
După absolvirea Facultății Facultății de Medicină Dentară din cadrul UMF "Iuliu Hațieganu" Cluj-Napoca, Dr. Alexandra Mureșan participa la diferite cursuri de perfecționare în endodonție, protetică și estetică dentară, dintre care amintim cursul Oralift® - metodă revoluționară de rejuvenare facială. În cadrul clinicii Novodent, dr. Alexandra Mureșan oferă servicii de chirurgie, implantologie, stomatologie generală și protetică dentară.

Dr. DANIEL DUMITRESCU - medic dentist, competență implantologie

Absolvent al UMF "Iuliu Hațieganu" Cluj, promoția 2007, și-a continuat studiile la București unde a obținut atestatul în Implantologie orală în 2012 sub îndrumarea Prof Univ. Dr. Mihai Augustin. Dr. Daniel Dumitrescu oferă servicii de implantologie, protetică dentară, protetică pe implanturi, estetică, endodonție și stomatologie generală. Colaborează cu laboratoare acordă grijă deosebită realizării lucrărilor protetice. Este membru al IODPT (International Organization for Dental Phobia Treatment), având ca obiectiv să-i ajute pe pacienți să depășească frica de dentist.

Dr. COSMIN MACEAN - medic stomatolog, stomatologie generala

Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul UVVG, promoția 2010. În prezent, realizează la Novodent Dental Studio tratamente endodontice, odototerapie, protetică dentară, estetică, stomatologie generală și pedodonție. Participă anual la cursuri de perfecționare pentru a fi la curent cu ultimele tehnici și materiale din domeniu

Profil actualizat acum 33 luni

Noutăți

Tur berărie Bere à la Cluj

Localizați în Baciu, Bere à la Cluj face bere la Cluj încă din 2018. Gama lor principală de beri constă în stiluri tradiționale, englezești, amestecat ... citește mai mult ->


Pensiunea Lacul Ştiucii

Pensiunea turistica Lacul Stiucii este situata in localitatea Sacalaia in imediata vecinatate a lacului. Pensiunea Lacul Stiucii este de 3 stele, oferind loc de ... citește mai mult ->