Novo Class

5 stele

o recenzie

Categorie:
Curăţenie de spații
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Teleorman, Nr. 16, Apartament 5
E-mail:
novoclass [at] yahoo.com
Web:
Telefon:
0747-524.618
0745-079.271
Orar:
Luni - Duminică: 9.00 - 17.30
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Novo Class este o companie de curatenie profesionala din Cluj-Napoca infiintata in 2013 dispunand de o echipa tanara care va ofera servicii profesionale de curatenie, cu respectarea standardelor de calitate in vigoare, punand in slujba clientilor personal profesionist, aparatura moderna si solutii ecologice fiind o garantie pentru un climat placut si o imagine deosebita a sediului sau locuintei dumneavoastra.

Curăţenia – este cel mai important lucru intr-un spaţiu. Fie el apartament, casă cu două etaje, vilă de vacanţă, depozit, sau spaţiu de birouri, un mediu care nu este curat poate cauza senzaţii neplăcute, sau inconfort. De foarte multe ori, nu aveţi timp să faceţi curat, sau vă este foarte greu să menţineţi curăţenia. Aici intervenim noi – Novo Class.

Serviciile noastre excelente vă garantează un spaţiu impecabil şi un aer curat după fiecare intervenţie, iar acest fapt este confirmat şi de numărul de clienţi renumiţi pe care îi avem în portofoliu. Cu Novo Class, puteţi fi siguri că spaţiul dumneavoastră va fi impecabil, de fiecare dată.

Profil actualizat acum 15 luni

Noutăți

Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 11 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 17 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...