Novo Class

5 stele

o recenzie

Categorie:
Curăţenie de spații
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Teleorman, Nr. 16, Apartament 5
E-mail:
novoclass [at] yahoo.com
Web:
Telefon:
0747-524.618
0745-079.271
Orar:
Luni - Duminică: 9.00 - 17.30
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Novo Class este o companie de curatenie profesionala din Cluj-Napoca infiintata in 2013 dispunand de o echipa tanara care va ofera servicii profesionale de curatenie, cu respectarea standardelor de calitate in vigoare, punand in slujba clientilor personal profesionist, aparatura moderna si solutii ecologice fiind o garantie pentru un climat placut si o imagine deosebita a sediului sau locuintei dumneavoastra.

Curăţenia – este cel mai important lucru intr-un spaţiu. Fie el apartament, casă cu două etaje, vilă de vacanţă, depozit, sau spaţiu de birouri, un mediu care nu este curat poate cauza senzaţii neplăcute, sau inconfort. De foarte multe ori, nu aveţi timp să faceţi curat, sau vă este foarte greu să menţineţi curăţenia. Aici intervenim noi – Novo Class.

Serviciile noastre excelente vă garantează un spaţiu impecabil şi un aer curat după fiecare intervenţie, iar acest fapt este confirmat şi de numărul de clienţi renumiţi pe care îi avem în portofoliu. Cu Novo Class, puteţi fi siguri că spaţiul dumneavoastră va fi impecabil, de fiecare dată.

Profil actualizat acum 19 luni

Noutăți

Târgul Satului, 1-4 octombrie 2020, Parcul Etnografic Romulus Vuia, Cluj-Napoca

La inițiativa mai multor organizații dedicate promovării artiștilor locali și a produselor locale, organizăm "Târgul Satului" eveniment ce ne dorim să f ... citește mai mult ->