Napoca 15

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Restaurante
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Napoca, Nr. 15 (în centrul oraşului)
E-mail:
contact [at] napoca15.ro
Web:
Telefon:
0730-083.880
0264-590.655
Fax:
0264-439.043
Orar:
Luni - Duminică: 10.00 - 24.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter

Inaugurate in 1992, restaurantul si terasa Napoca 15, au fost locul de intâlnire pentru multi tineri din Cluj. Aici puteai afla ultimile noutati, in timp ce-ti desfatai gustul cu un espresso adevarat si priveai la frumusetile orasului.
Imobilul, restaurat din 2002 pana in 2005, pastreaza intacta atmosfera plina de farmec de odinioara.

Restaurantul mic si nesofisticat, dar cu un meniu si o lista de vinuri cu grija alese, se completeaza acum si cu o mica cafenea-pub bine garnisita cu bauturi de tot felul.

Vara se deschid si cele doua terase, una la strada, cealalta in curtea interioara.

La etaj, se gaseste o logie pentru cei ce-si doresc mai multa intimitate, iar in mansarda este amenajata o sala de 80-100 de locuri, dedicata evenimentelor private.

Pe scurt, un loc pentru cei care isi doresc sa redescopere frumusetea si civilizatia Clujului de alta data.

Bucataria ofera un meniu international nu foarte vast, dar bine echilibrat, iar preturile sunt prietenoase. Dintre preparate, cele mai de succes se dovedesc a fi bruschetele cu vinete, cremele de ceapa si busuioc, farfalele cu somon si costitele de porc cu sos Che Guevara, iar coltunasii siberieni cu carne se gasesc doar aici. De remarcat sunt deserturile, de la crema de zahar ars, la papanasii fierti si la budinca de dovleac, toate preparate proprii.
In timpul saptamanii, la ora pranzului, exista un meniu complet, de la felul intâi pâna la desert, denumit Bussiness Lunch, care are 6 variante la preturi intre 19 si 26 lei.

Restaurantul a organizat si va organiza in continuare, seri gastronomice de degustare, cu meniuri preparate de Dan Chisu, un prieten binecunoscut al localului.

Profil actualizat acum 77 luni