Mutare, relocare, debarasare moloz, deseuri, mobila, obiecte vechi, orice

4 stele

2 recenzii

Categorie:
Transport de marfă și mutări
Adresa:
Cluj-Napoca
E-mail:
napocamutari13 [at] gmail.com
Web:
Telefon:
0771-642.149
Orar:
Luni - Duminică: 9.00 - 21.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


TRANS CLUJ Servicii complete de mutare, relocare, transport marfă, mobilă, moloz, debarasare, curățenie, depozitare, taxi marfă, montaj mobilă nouă, asamblare, poziționare, organizare mobilă în Cluj. Echipa tânără, educată, cu experiență în domeniul mutărilor. Servicii la standarde calitative europene și la preturi mici!

Trans Cluj asigură următoarele servicii: mutări mobilă, debarasări spații, curățenie, transport mobilă- marfă- moloz, montaj mobilier, instalare, depozitare mobilă, pe plan local Cluj-Napoca. Suntem o firmă de transport marfă, mobilă, moloz cu prețuri mici! Alege serviciile noastre de depozitare mobilă, mobilier, electrocasnice, bagaje și noi ne vom ocupa de transport, manipulare, demontare mobilă , împachetare mobilă, cu personal serios, experimentat, pentru ca lucrurile dumneavoastră să ajungă în siguranță la depozit.

Mutări locuințe , birouri, spații comerciale . Transport marfa-mutări intern și internațional. Soluții complete de mutări și transport mobilă la preturi corecte!

Clienții fideli beneficiază de o reducere de minim 10%. Ne deplasăm gratuit pentru oferta de preț! Asigurăm în mod gratuit consultanță de specialitate pentru orice tip de mutare și debarasare!

Având in vedere experiența și parcul auto pe care-l avem vă putem răspunde în timp foarte scurt solicitărilor. Transport marfă, mobilă, mutări, debarasări cu autoutilitare de 3.5 t. Cu noi transportul este sigur. Mutări de bunuri la preturi mici!

Asigurăm transportarea pieselor de mobilier sau a materialelor de construcții de la magazinul de unde au fost cumpărate până la ușa ta! Asigurăm pentru transport dube de toate dimensiunile! Transport moloz în CLUJ cu autoutilitare de 3.5 t, închise sau basculabile!

Asigurăm transportul și montajul mobilierului achiziționat de la diverse magazine de profil! Montaj specializat profesional de mobilă în Cluj.

Asigurăm personal pentru transportul / manipularea pieselor de mobilier sau a materialelor de construcții din fața blocului până la apartament.

Te ajutam cu reorganizarea mobilierului din locuință! Dispunem de personal profesionist !

Debarasare, aruncare, ridicare, evacuare, golire, eliberare de mobilă veche, moloz, deșeuri, aproape orice, la preturi mici! Debarasare de spații comerciale și birouri! Asigurăm saci și umplerea lor cu deșeuri! Depozitare mobilă veche și moloz în Cluj! Nu ezitați să ne contactați pentru oferte de preț! Servicii de curățenie după constructor! Colectare, transport, deșeuri, hârtie, cartoane și fier vechi în Cluj!

Mutăm, transportam și debarasăm aproape orice. Trans Cluj este partenerul pe care te poți baza! Cele mai ieftine servicii de taxi marfă, mutări-relocări mobilă, montaj, depozitare, debarasări din locuințe, transport mobilă, marfă, transport, mutări de bagaje, cutii, saci, materiale de construcții, efecte personale! Transportăm deșeuri, resturi vegetale din grădini, la cele mai mici prețuri!

Reciclare mobilă veche și colectare mobilă veche. Noi avem grijă de mediul înconjurător! Trans Cluj oferă servicii de curățenie-debarasare a locuințelor, caselor, apartamentelor, garajelor, podurilor, pivnițelor.

Asigurăm înfolierea mobilei cu materiale de protecție gratuit! Mobilierul și electrocasnicele se vor înfoliat pentru a fi în siguranță pe parcursul mutării. Cele mai ieftine mutări-debarasări de locuințe, garsoniere și apartamente în Cluj, Florești, Apahida, Dezmir, Baciu și Feleac!

Transport de marfa

La Trans Cluj transporturile de marfă se efectuează cu autoutilitare de toate dimensiunile, dube închise, camioane și șoferi cu experiență. Vă garantăm ca marfa dumneavoastră va ajunge la timp și în bune condiții la destinație! Prețurile sunt corecte, clientul poate să primească o estimare reală de timp și cost.


Indiferent de tipul de marfă transportată, oferim garanția livrării la timp și în siguranță! Contactează-ne pentru o oferta de preț!

Contactează echipa Trans Cluj pentru transporturi rapide și pentru mutări în siguranță și fără bătăi de cap! Atunci când aveți nevoie să transportați diferite mărfuri care trebuie sa ajungă la destinație, Trans Cluj vă stă la dispoziție cu serviciile de taxi marfă.
Experiența de peste 15 ani ne ajută să livrăm marfa în siguranță, iar preturile noastre sunt mici.
Având in vedere experiență si parcul auto care ne stă la dispoziție putem răspunde în timp foarte scurt solicitărilor. În Cluj-Napoca timpul de răspuns, mașina la adresa specificată de către client se face în cel mai scurt timp posibil!

Mutări mobilă, mobilier, electrocasnice și obiecte personale din locuințe

Mutarea este perceputa ca o activitate stresantă, de aceea Trans Cluj vine în ajutorul dumneavoastră cu mutări efectuate în cel mai scurt timp și fără distrugeri.
Costul serviciilor noastre este decent, mutarea se face cu mare grijă față de bunurile dumneavoastră, iar mașinile se aleg în funcție de volumul mobilierului. Servicii mutări pentru orice tip de locuință, sedii comerciale, reședință, birouri!
Pentru mutări ale căror preț nu poate fi stabilit prin telefon, ne deplasăm gratuit pentru oferta de preț. Trans Cluj asigură o gama largă de servicii conexe mutării, cum ar fi: împachetare - despachetare, demontare - remontare, încărcare - descărcare, asamblare, poziționare și transport. Preturile oferite de reprezentantul nostru sunt preturi exacte, calculate pe baza informațiilor furnizate de client telefonic sau pe e-mail. Acestea nu se modifica decât în cazul în care apar modificări în plus sau în minus la inventarul pe baza căruia s-a întocmit oferta inițială. Poziționarea mobilei la locuința clientului este gratuit!

Debarasare / aruncare / evacuare / golire / eliberare/ridicare mobilă, moloz, deșeuri.

Asigurăm debarasarea, aruncarea, evacuarea golirea spațiilor și a locuințelor de mobilierul vechi inutil, de materialele de construcții ramase în urma renovărilor sau de toate lucrurile pe care nu le mai folosiți. Bucurați-vă de întreg spațiul de care dispune reședința dumneavoastră, debarasându-vă de lucrurile pe care nu le mai folosiți, de echipamentele stricate sau de resturile rămase în urma construcțiilor! Costul serviciilor noastre este decent, debarasarea se face în concordanță cu dorințele dumneavoastră, iar mașinile se aleg în funcție de volumul mobilierului. Noi vă scăpăm de mobila veche, resturile vegetale, deșeurile, hârtiile, cartoanele, fierul vechi, geamurile si ușile vechi, molozul, de orice, la prețuri accesibile! Colectare deșeuri, hârtie, cartoane, fier vechi în Cluj

Transport marfă in Cluj-Napoca, respectiv național și internațional

Trans Cluj vă stă la dispoziție prin serviciul de transport marfă, cu o gamă variată de autoutilitare și camioane ce au o capacitate de la 1 tonă până la 3,5 tone util și de la 8 mc până la 40 mc. Autoutilitarele și camioanele companiei sunt conduse de șoferi profesioniști, care beneficiază de resurse pentru a parcurge cele mai scurte rute și cele mai bune drumuri, pentru ca obiectele dumneavoastră să ajungă în cel mai scurt timp la destinație, în condiții perfecte.

TRANS CLUJ efectuează transport intern și internațional de mărfuri-mobilă, cu ajutorul mașinilor din parcul auto propriu, dar și al colaboratorilor. În funcție de cantitatea de marfă expediată și transportată de noi, vă putem oferi prețuri promoționale pentru transport, servicii personalizate și soluții optime pentru desfășurarea transporturilor.!Transport, mutare, manipulare mobila de bucatarie, mobila de hol, mobila de dormitor, mobila de living, mobila de sufragerie, dressinguri, sifoniere la preturi mici. Transport mutari debarasari Râșca, Gheorgheni, Ploscoș, Valea Ierii, Jichișu de Jos, Aiton, Ciurila, Pălatca, Beliș, Buza, Aluniș, Vultureni, Săcuieu, Izvoru Crișului, Mărgău, Mărișel, Recea-Cristur, Geaca, Ciucea, Borșa, Sânmartin, Dăbâca, Cornești, Mănăstireni, Așchileu, Sâncraiu, Bobâlna, Petreștii de Jos, Săndulești, Suatu, Panticeu, Țaga, Vad, Călărași, Cătina, Suceagu, Popesti, Mera, Vistea, Băișoara, Câțcău, Sânpaul, Chinteni, Căianu, Tureni, Fizeșu Gherlii, Gârbău, Călățele, Negreni, Sic, Chiuiești, Cămărașu, Cuzdrioara, Unguraș, Moldovenești, Mociu, Căpușu Mare, Feleacu, Mica, Mintiu Gherlii, Măguri-Răcătău, Jucu, Ceanu Mare, Cojocna, Frata, Iclod, Luna, Săvădisla, Iara, Tritenii de Jos, Bonțida, Cășeiu, Mihai Viteazu, Poieni, Viișoara, Faget, Valcele, Corusu, Rascruci, Ciurila, Salicea, Aghireșu, Apahida, Florești, Gilău, Baciu. Efectuam transport de marfa si mutari la nivel national pe rute din si catre toate judetele romaniei: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea


Avem sediul în Cluj, desfășurăm activitate naționala și internațională
TRANSPORT DE MARFA MOBILA ORICE SPRE-DIN Bucuresti, Oradea, Arad, Timisoara, Resita, Drobeta Turnu-Severin, Deva, Cluj-Napoca, Turda, Campia-Turzii, Ludus, Iernut, Tg-Mures, Reghin, Bistrita, Floresti, Gilau, Dej, Gherla, Aiud, Huedin, Zalau, Satu-Mare, Baia-Mare, Suceava, Botosani, Piatra-Neamt, Iasi, Vaslui, Miercurea Ciuc, Brasov, Bacau, Alba-Iulia, Sfantu-Gheorghe, Sibiu, Focsani, Galati, Ramnicu-Valcea, Targoviste, Buzau, Braila, Tulcea, Targu-Jiu, Craiova, Slatina, Pitesti, Alexandria, Ploiesti si asa mai departe. Totul la preturi mici

Profil actualizat acum 1 lună

Noutăți

Tur berărie Bere à la Cluj

Localizați în Baciu, Bere à la Cluj face bere la Cluj încă din 2018. Gama lor principală de beri constă în stiluri tradiționale, englezești, amestecat ... citește mai mult ->


Pensiunea Lacul Ştiucii

Pensiunea turistica Lacul Stiucii este situata in localitatea Sacalaia in imediata vecinatate a lacului. Pensiunea Lacul Stiucii este de 3 stele, oferind loc de ... citește mai mult ->