Miss Fitness

0 stele

nicio recenzie

  • Sursă imagine: Cristina

Categorie:
Săli de fitness, body-building
Adresa:
Cluj-Napoca, Piata Unirii, Nr. 27 (In gang, langa fosta Dorna.)
E-mail:
contact [at] missfitness.ro
Web:
Telefon:
0364-143.956
Orar:
Luni - Vineri: 9.00 - 22.00
 
Sâmbătă: 11.00 - 18.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Miss Fitness este o sala de fitness destinata exclusiv femeilor, iar scopul nostru este acela de a furniza programe, facilitati si servicii de calitate care sa poata fi adaptate necesitatilor fiecarei cliente in parte, astfel incat sa avem siguranta ca toate clientele noastre vor beneficia la maxim de ceea ce avem de oferit. Tipurile de antrenamente disponibile in cadrul salii Miss Fitness sunt variate si includ: step-aerobic, fitness, spinning, pilates,cardio, antrenament la saltea.
Doriti sa slabiti, sa va mariti rezistenta, sa va tonifiati musculatura sau doar sa va energizati dupa o zi stresanta? Oricare ar fi scopul dumneavoastra, solutia o puteti gasi la Miss Fitness. Alegeti calitatea, comfortul si flexibilitatea in materie de programe, toate puse la dispozitia dumneavoastra de catre Miss Fitness. Time to be fabulous!

Profil actualizat acum 102 luniDau in chirie apartament absolut nou, 2 camere, in Gheorgheni

Persoana fizica, dau in chirie apartament absolut nou, 2 camere, in Gheorgheni, in blocurile de deasupra Kaufland si Lidl, la 5 minute de Iulius Mall si FSEGA, cu vedere spre Parcul Sportiv Gheorgeni, dotat si mobilat ultramodern, pentru pretențioși ... detalii ->