Miki's Gym

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Săli de fitness, body-building
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Plopilor, Nr. 64 (se afla in incinta benzinariei Rompetrol (cladirea rosie))
E-mail:
miki [at] mikisgym.ro
Web:
Telefon:
0733-018.999
Orar:
Luni - Sâmbătă: 18.00 - 22.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Suntem mereu alaturi de tine!

Sloganul nostru, nu este inventat de vreo agentie de publicitate! El vine direct din sufletul lui Miki - fondatorul salii - si este cu mult mai mult decat un slogan: e o promisiune!

Daca vrei sa te mentii in forma sau sa scapi de cateva kilograme in plus, dar sala de forta e prea plictisitoare si cauti un loc unde sa vii cu drag, te invitam la Miki's Gym.

Atmosfera e degajata, pentru ca varsta se lasa la intrare! Aici ne adunam pentru cate o ora de antrenament in care muncim din greu, dar o facem cu drag si ne motivam una pe alta.

Este o sala de suflet unde vii sa te relaxezi dupa o zi nebuna la servici si pleci plina de energie si de buna dispozitie sau vii dimineata fara chef de lucru si pleci cu zambetul pe buze gata sa schimbi lumea.

Profil actualizat acum 108 luniDau in chirie apartament absolut nou, 2 camere, in Gheorgheni

Persoana fizica, dau in chirie apartament absolut nou, 2 camere, in Gheorgheni, in blocurile de deasupra Kaufland si Lidl, la 5 minute de Iulius Mall si FSEGA, cu vedere spre Parcul Sportiv Gheorgeni, dotat si mobilat ultramodern, pentru pretențioși ... detalii ->