Master Prod

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Tâmplărie din lemn, aluminiu, PVC
Adresa:
Cluj-Napoca
E-mail:
office [at] masterprod.ro
Web:
Telefon:
0728-628.188
0735-718.468
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Master Prod SRL este o companie cu capital 100% românesc, cu experiență de 25 de ani, specializată în producția și comercializarea de tâmplărie din aluminiu și PVC cu geam termoizolant, pereți cortină, wintergarden/gradini de iarnă, închideri și compartimentări spații cu panouri culisante din sticlă precum și în implementarea de proiecte de amenajare și reabilitare de spații publice și private.

Înființată în 1994, Master Prod este cea mai veche companie producătoare de tâmplărie din aluminiu și PVC din Bistrița. Ne-am dezvoltat odată cu piața, am investit în echipamente și în oameni pentru a putea oferi servicii și produse de top pe piețele pe care activăm: România, Franța, Belgia, Italia, Norvegia.

Menținerea unor standarde ridicate de calitate, rapiditatea execuției lucrărilor, sistemul de livrare promptă la sediul clientului, prețurile competitive practicate și respectarea angajamentelor asumate au contribuit la dezvoltarea unor relații durabile cu partenerii noștri.

Profil actualizat acum 9 luni
Noutăți de la Master Prod

Anunțat acum 9 luni

Radiografia unui spațiu eficient

Care sunt cele mai importante calități pe care un spațiu trebuie să le aibă? Să fie suficient de încăpător? Sau să fie mai intim? Aerisit? Confortabil ... citește mai mult ->