La Români - Magazin Artizanat

1 stele

3 recenzii

  • Sursă imagine: Sebastian

Categorie:
Decorațiuni interioare, tablouri, artizanat
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Bucuresti, Nr. 29, Bloc D (bloc cu 2 etaje, intrare din strada Bucuresti)
E-mail:
contact [at] magazindeartizanat.ro
Web:
Telefon:
0744-730.349
0364-735.104
Orar:
Luni - Vineri: 10.00 - 18.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter

Afacerea mamă o avem de la parintii nostrii. Europa Artizan, fiind prima firma de artizanat din Romania deschisa in anul 1991. Tata mergea din magazin in magazin prin toata tara si a incercat sa promoveze obiecte de artizanat produse intr-un sat de munte transilvanean, unde calitatea si autenticitatea artizanatului au ramas nealterate de trecerea timpului, asa a reusit sa duca firma si traditia mai departe. Noi, prin firma Supreme Agency am incercat sa ii aducem un licar de fericire si sa vada ca tot ce a incercat sa faca de-a lungul timpului nu a fost in zadar.

Brandul „La Romani” s-a nascut in anul 2009, din iubirea de tara, de frumos si de dragostea pentru mestesugurile romanesti.
Ne adresam tuturor oamenilor iubitori de frumos, inedit si maiestrie artizana din intreaga lume. Vom fi fericiti daca prietenii nostri, cei care simt inca romaneste oriunde s-ar afla pe glob, se vor bucura de aceste obiecte de artizanat pe care le producem, comercializam si le promovam, ca traditia romaneasca sa nu piara niciodata.

Activitatea de baza a firmei este productia de camasi populare si costume populare romanesti cusute manual pentru toate zonele tarii, fete de masa, papusi din portelan imbracate in costume traditionale, coarne de vanatoare, palarii, baticuri, chimire din piele, opinci din piele si diverse suveniruri traditionale romanesti.

Daca v-am starnit interesul va asteptam cu drag sa comandati obiecte de artizanat autentic de pe site-ul www.magazindeartizanat.ro, sau la magazinul de artizanat „La Romani" situat pe str. Bucuresti, nr. 29, Cluj Napoca.

Profil actualizat acum 77 luni