La Colline

0 stele

nicio recenzie

  • Sursă imagine: lacolline.ro

  • Sursă imagine: lacolline.ro

  • Sursă imagine: lacolline.ro

Categorie:
Lactate și brânzeturi
Adresa:
Vâlcele, DN1, Nr. Km 465
E-mail:
info [at] lacolline.ro
Web:
Telefon:
0364-505.112
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter

La Colline este marcă înregistrată a SC Super Lactis SRL.

Super Lactis SRL a început producţia de brânzeturi de capră premium în anul 2007, când au apărut pe piaţă primele produse sub brandul “La Colline”. Investiţia tip “green field” cu capital 100% românesc a fost considerată peste media europeană de o comisie formată din experţi internaţionali, unitatea primind dreptul de a-şi identifica produsele cu marca de sănătate ovală a Uniunii Europene şi de a face export intracomunitar.

Fabricată după o reţetă tradiţională franceză, brânza La Colline este un produs premium obţinut din lapte de capră, fermenţi lactici, cheag şi sare de mare la care se adaugă, în unele reţete, condimente sau trufe atent selecţionate.
În anul 2010 a început producţia de lapte, iaurt de băut şi kefir de capră. Toate cele trei produse proaspete sunt preparate din lapte integral, nu sunt agresate prin tehnologii sofisticate şi nu conţin conservanţi sau alţi aditivi.

Fermele din care se colectează laptele de capră sunt situate pe colinele din centrul Transilvaniei. Producătorii îmbină armonios tradiţia şi modernitatea respectând caietul de sarcini, astfel încât întreaga materie primă face parte din categoria de calitate A, în conformitate cu legislaţia europeană.

Profil actualizat acum 80 luni