Inter Cars Romania

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Piese și accesorii auto
Adresa:
Cluj-Napoca, Calea Baciului, Nr. 87a
Web:
Telefon:
0364-809.145
Orar:
Luni - Sâmbătă: 8.00 - 17.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Inter Cars S.A. a fost infiintata in anul 1990 de catre Krzysztof Oleksowicz, Piotr Oleksowicz si Andrzej Oliszewski, care au stabilit prima facilitate de distributie pentru piese de schimb si accesorii auto pe strada Powsinska (Varsovia). Depozitul, avand o suprafata de 300 de metri patrati, a reprezentat in perioada respectiva si sediul social al companiei. www.intercars.com.pl

Peste 10 ani, Inter Cars S.A. inaugura in apropierea Varsoviei (Czastkow Mazowiecki) un modern centru logistic, in suprafata de peste 17.000 de metri patrati, care este si in prezent sediul social al celei mai mari companii din Europa in domeniu.

In anul 2007, prin fuziunea Inter Cars S.A. cu Japan Cars Auto, cel mai mare distribuitor european de piese si accesorii auto pentru vehicule produse in Asia, suprafata de depozitare a crescut la impresionanta cifra de 22000 mp, prin aportul adus de centrul logistic din Kajetany.
Cu un stoc curent de peste 160.000 de repere diferite si cu o retea formata din peste 120 de furnizori (din care mare parte sunt si furnizori pentru prima echipare), Inter Cars S.A. este liderul european in domeniu.

In prezent reteaua de distributie este formata din parteneri care acopera atat teritoriul Poloniei (120 de astfel de parteneri), dar si tari precum Republica Ceha (15 parteneri), Slovacia (10 parteneri), Croatia, Ungaria, Lituania, Ucraina, Italia, Belgia.

Pe langa distributia de piese si accesorii pentru autoturisme si vehicule comerciale, Inter Cars este distribuitor agreat al legendarei marci de motociclete britanice Triumph. Inter Cars detine de asemenea doua companii (Lauber si Feber), prima fiind specalizata in reconditionarea pieselor de schimb iar cea de-a doua in productia de remorci si semiremorci.

Din 2005 Inter Cars S.A. este membru fondator al Asociatiei Distribuitorilor de piese de schimb.

Cel mai nou membru al grupului de firme Inter Cars este compania deschisa in Romania (Inter Cars Romania S.R.L.) Compania opereaza deja un depozit regional in Cluj Napoca in planurile de viitor fiind inclusa o extindere a ariei de distributie, prin intermediul partenerilor comerciali, astfel ca la sfarsitul anului 2013 sa fie acoperita 50% din suprafata administrativa a Romaniei.

Profil actualizat acum 124 luni

Noutăți

Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 11 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 17 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...