Institutul de Psihologie si Psihoterapie a Sexualitatii

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Profesionale
Adresa:
Cluj-Napoca, Eftimie Murgu, Nr. 2
E-mail:
office [at] ipps.ro
Web:
Telefon:
0722-871.444
Orar:
Luni - Vineri: 10.30 - 12.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Cine suntem noi?

Institutul de Psihologie şi Psihoterapie a Sexualităţii (IPPS) este o organizaţie profesională, neguvernamentală, apolitică şi non-profit, care îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu legislaţia în vigoare, prin voinţa de asociere a membrilor semnatari.

Care este scopul nostru?

Institutul de Psihologie şi Psihoterapie a Sexualităţii (IPPS) are ca scop formarea şi promovarea psihologilor clinicieni, psihoterapeuţi şi consilieri pentru prestarea de servicii în domeniul sexologiei, a dezvoltării personale şi profesionale în domeniu precum şi suţinerea profesiei de psiholog în domeniul sexologiei.

Care sunt obiectivele noastre?

Obiectivele Institutului de Psihologie şi Psihoterapie a Sexualităţii (IPPS) sunt: promovarea imaginii de psiholog şi creşterea rolului acestuia în domeniul sexologiei; îmbunătăţirea continuă a statutului de psiholog şi a percepţiei rolului său în domeniul sexualităţii umane; promovarea serviciilor de psihoterapie, consiliere şi de terapie în domeniul sexologiei; promovarea activităţilor de cercetare în domeniul sexologiei de către psihologii clinicieni, psihoterapeuţi şi consilieri; elaborarea de instrumente şi tehnici psihologice (psihoterapeutice) ştiinţifice pentru diagnoză, consiliere, psihoterapie şi ameliorarea disfuncţiilor sexuale; stimularea schimburilor ştiinţifice interne şi internaţionale în domeniile de interes (psihoterapie, consiliere psihologică, psihologie clinică în domeniul sexologiei); activităţi de formare şi educaţie în domeniul psihoterapiei, consilierii şi psihologiei clinice în tulburările sexuale masculine şi feminine.

Profil actualizat acum 121 luni

Noutăți

Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 11 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 17 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...