ImobCrisMar

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Agenții imobiliare
Adresa:
Cluj-Napoca, Bulevardul Eroilor, Nr. 34, Apartament 7
E-mail:
imobcrismar [at] gmail.com
Web:
Telefon:
0757-219.658
Orar:
Luni - Vineri: 9.00 - 17.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Imobcrismar se alatura celorlalte companii din domeniul imobiliarelor, dar care se diferentiaza printr-un obiectiv principal si il reprezinta abordarea in mod profesionist a cerintelor clientilor sai corporativi, institutionali sau privati, intarind o relatie pe termen lung cu acestia, bazata pe incredere, respect si integritate.

Pe o piata imobiliara in continua miscare si transformare, noi suntem echipa care va asigura si ofera servicii profesioniste in ceeea ce priveste consilierea imobilara, asistenta pe parcursul incheierii actelor necesare tranzactiei, administrarea proprietatii, vizionarea proprietatilor si promovarea proprietatilor Dvs. Suntem pe pozitia de a negocia cele mai bune tranzactii pentru clientii nostrii, ce includ atat aspectele financiare cat si pe cele functionale si locationale. Alegerea unui imobil, fie apartament, vila, spatiu pentru desfasurarea unei afacerii sau teren este in primul rand o investitie.

Echipa de profesionisti Imobcrismar trateaza cu primordialitate fiecare cerere sau oferta pentru realizarea unei investitii profitabile in timp dar si pentru a raspunde cel mai bine cerintelor si nevoilor tale. Suntem constienti de imaginea pe care agentiile imobiliare o au in ochii publicului larg si tocmai aceasta imagine dorim sa o schimbam prin nivelul calitativ al serviciilor prestate de catre noi.

Subliniem faptul ca nu facem intermedieri imobiliare, ci oferim solutii, sprijinim si reprezentam clientii nostri in cele mai complexe situatii.

Profil actualizat acum 146 luni
Servicii recomandate

Turism, cazare, timp liber

Idei de turism, cazare și petrecere timp liber. ... vezi mai mult ->


Psihologi, psihoterapeuți Cluj

Cabinete de psihologie și psihoterapie din Cluj. ... vezi mai mult ->


Transport marfă, mutări mobilă Cluj

Servicii de transport marfă, mutări mobilă, debarasări. ... vezi mai mult ->


Traducători autorizați Cluj

Traducători autorizați, traduceri autorizate Cluj ... vezi mai mult ->