Il Caffe

5 stele

o recenzie

Categorie:
Cafenea, ceainărie
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Constantin Brancusi, Nr. 12A
E-mail:
calin.paslaru [at] ilcaffe.ro
Web:
Telefon:
0264-441.506
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Un loc in care pur şi simplu te simţi bine ... de ce? Pentru că atmosfera este foarte cosy, barmanii sunt foarte relaxaţi, servirea promptă, dar mai ales pentru că ai posibilitatea de a-ti răsfăţa simţurile cu aromele cafelelor combinate cu răcoarea unor fresh-uri preparate în faţa ta. Conceptul de bar destinat in totalitate serviciilor de cafea ne-a venit din dorinţa de a ne apropia de clienţii noştri printr-un brand 100% românesc.

Şi cum cafeaua dimineaţa merge mână în mână cu un fresh preparat în faţa ta, ne-am gândit să îmbinăm varietatea aromelor cafenii prospeţimea fructelor, totul în combinaţii cât mai diferite.

Pe Brâncuşi vă facem să vă simţiţi ca acasă, pentru că locul imprimă celor care păşesc acolo un sentiment de intimitate, ferit de văzul lumii, cu un decor cochet şi o terasă pe măsură.

Profil actualizat acum 111 luniDau in chirie apartament absolut nou, 2 camere, in Gheorgheni

Persoana fizica, dau in chirie apartament absolut nou, 2 camere, in Gheorgheni, in blocurile de deasupra Kaufland si Lidl, la 5 minute de Iulius Mall si FSEGA, cu vedere spre Parcul Sportiv Gheorgeni, dotat si mobilat ultramodern, pentru pretențioși ... detalii ->