I Like Cluj

5 stele

o recenzie

Categorie:
Publicaţii
Adresa:
Cluj-Napoca
E-mail:
i.like.cluj [at] gmail.com
Web:
Telefon:
0744-387.996
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Suntem printre putinele site-uri echidistante din Cluj-Napoca. Ne propunem sa scoatem cat de mult putem in evidenta acest oras. Clujul merita sa aiba parte de o promovare cat mai eficienta si cat mai intensa. Astfel, s-a nascut site-ul nostru I Like Cluj.
Activitati copii Cluj
Copiii au fost si vor ramane intodeauna o categorie insemnata in frumosul nostru oras. Activitati copii Cluj este o rubrica importanta in cadrul publicatiei noastre. Acolo veti putea gasi cele mai interesante si importante activitati dedicate copiilor Dumneavoastra. Am introdus aceasta rubrica din dragoste pentru cei mici. Copilaria este intotdeauna foarte frumoasa!
Seminarii Cluj
Cluj-Napoca este singurul oras din tara in care au loc diferite conferinte si semnarii pe o gama larga de teme. Am ales seminarii Cluj pentru ca in orasul nostru aceasta practica este una extrem de utilizata. Seminariile si conferintele se organizeaza in diferite locatii din oras.
Despre Cluj
Rubrica despre Cluj este una dintre cele mai atractive rubrici de pe site-ul I Like Cluj. Despre Cluj, a fost creata pentru a impartasi tuturor frumoasele experiente traite de noi. Tot in cadrul acestei rubrici sunt prezentate toata obiectivele turistice importante din judetul Cluj.
Festivaluri si concerte Cluj
Festivaluri si concerte Cluj pentru ca in cel mai frumos oras din tara ( Cluj-Napoca ) au loc foarte multe evenimente de acest fel. La rubrica festivaluri si concerte Cluj veti descoperi cele mai interesante si atractive evenimente de profil din intreg judetul Cluj.
Cultura Cluj
Orasul nostru este un important centrul cultural artistic. Cultura Cluj este ceva ce se potriveste ca o manusa acestui minunat oras. Cluj-Napoca este singurul oras din Transilvania in care cultura este prezentata si promovata asa cum se cuvine. Ne putem mandri ca si I Like Cluj are o contributie semnificatia la promovarea culturii in Cluj.
Evenimente importante Cluj
Avand in vedere ca mai tot timpul sunt o multime de evenimente, I Like Cluj va face alegerea mai usoara. Astfel, am realizat rubrica: evenimente importante Cluj. Din aceasta categorie va puteti alege. in fiecare zi cel putin 4 evenimente importante din oras, unde puteti merge si sa va simtiti extraordinar.
Filme Cluj
Populatia din Cluj-Napoca este intr-o continua crestere. Asa se face ca au aparut foarte multe cinematografe si mai toate sunt pline. Pentru ca publicul clujean este mare consumator de productii cinematografice bune, am realizat rubrica filme Cluj. Vizitand aceasta rubrica, puteti alege filmul preferat si cinematograful unde ruleaza.
Workshop-uri Cluj
In Cluj-Napoca exista foarte multe companii straine care au un numar impresionant de angajati. Ei bine, Cluj-Napoca este orasul perfect pentru organizarea de astfel de evenimente. Workshop-uri Cluj este o rubrica de unde puteti alege cele mai interesante si importante evenimente de acest profil.
I Like Cluj este una dintre cele mai importante publicatii din judetul Cluj, care prezinta in timp real fiecare eveniment din Cluj. Pentru viitor ne propunem sa fim din ce in ce mai buni si astfel site-ul nostru de evenimente Cluj sa devina site-ul tuturor clujenilor.

Profil actualizat acum 110 luni